Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Usch... grinar mednas jag läser lenas länk.

    Fy FAN! Det här har gått för helvete för långt!!!

    Fan vad sorligt...

    Jag saknar sniskarn med så det värker i hjärtat...

    Vill bara ringa honom hela tiden och säga att jag ångrar mig..

    Att jag inte alls behöver vara utan honom.

    Nu ska jag bada min son och ge honom mat.

  • Braxton

    Miar, vad tråkgit att bilderna blev så kassa
    Nej, det ska ni inte betala för!

    Fia, skulle vilja men.. väntar lite få se om det lättar. Lättar det så är det här rätt, gör det det inte så då är det så att det enda som hjälper är att vara med honom, och då kan jag nog itne stå emot nån mer.

  • Braxton

    Vanna och Wyrm, och andra som opererat bort visdomstanden.
    Jag ska ta bort på höger sida nere... den sitter långt in.
    Inga skräckhistorier tack.. jag är livrädd redan Men.. hur är det att ta bort den? Gör det så där jävulskt ont efteråt, så där att man inte vet vart man ska ta vägen eller?

    Gonzo, hur är det med din mage nu? Blev det så för dig, att du fick diarre (sorry men visst hade du det?) EFTER att du hade ätit? Så är det för mig, får hemska magsmärtor och måste springa p åtoa, har gått ned i vikt så jag ser ut som ett benrängel på överkroppen. Inte kul. Fick du reda p åvad det var? Jag ska till läkarn imorgon EFTER att jag har opererat bort en visdomstand och försöka prata och förklara att jag har ont i magen också

  • Braxton

    MamaJ

    Jo.. jag får starkt lugnande innan. FÖrsökte få bli sövd,men det gick inte. Snickarn skjutsar dit och hem. Antagligen blir jag och sova hos honom imorgon, kommer att vara livrädd på natten av smärtan, tro att jag ska dö eller nåt

  • Braxton

    Tack allihop för era svar! Nu har jag lite hopp om morgondagen Tanden måste väck nu, har ätit 2 penicillinkurer för det där i höstas bara.

    Folk som jag har frågat irl har sagt "men OJ! Stackars dig!! Ååååå vad ajg tycker synd om dig som ska ta bort visdomstand.... ojojoj..." Då blir man ännu mer rädd ju.

    Nu ska jag borsta sonens tänder. Mot hasn vilja men.. ett måste.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!