• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    *kramar* till Ankan och Tanten.

    Här hemma låter det "KJAMA MAMMA!!" , betyder både krama och komma upp mamma.

    Pluttas är sjuk. Massa hängig. Superledsen på dagis igen. Frågade honom hur det varit på dagis, då sa han "ledsen Atoon" och kramade mig hårt. Förmodligen blir han hemma i morgon då han är lite sjuk, men sen kommer vi köra en ny inskolning på honom. Kan ju inte lämna honom när han är sådär ledsen.

    På onsdag ska vi till vc med honom och kolla hans knä. Hoppas verkligen inte det är något, usch vad jag ska ha dåligt samvete då för att vi inte kollat upp honom tidigare.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Atoon = Agaton på hans eget språk.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: japp tror alla småbarnsföräldrar nästan har hostmedicin hemma. As läkare skrev ut det när vi var inne för första öroninflammationen. Sa att även om vi inte beövde den just så så skulle vi garanterat behöva den inom några månader. Och han hade helt rätt.

    Just nu känns det skit att vi precis tackat nej till montesoriförskolan. Visst, han kanske skulle vara lika ledsen där, men jag gillar inte sättet dem har haterat det på As dagis. Måste nog vara pestig jobbig morsa i morgon och prata med dem om det, annars kommer jag gå och reta mig på det.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Fia:   : - [  blir (men utan mellanrum såklart).

    Kan bara instämma i andras snuskiga ungar (bortsett bekantas barn och oktobertrådsbarn såklart!). Snoriga, skitiga och äckliga... *ryser*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Var med Agaton på dagis i morse i en timme. Satt och myste med honom och hans kompis Gustav rätt mycket, var roligt. När vi kom sprang Isa fram och skulle krama Agaton, han tittar på henne och mig och tar ett steg bakåt, typ "Inte när morsan ser!". F-n vad dem öser runt och häller ut grejjer! Man måste verkligen gilla att städa som fskpersonal.

    Hade gått bra resten av tiden, men blev ledsen precis när jag gick. Får hoppas det går bra imorgon, men då ska han bara vara där i 1½ timme och vara ute hela den tiden. Han ska ju till doktorn på fm samtidigt som jag är hos tandläkaren. Vi kan nog skrika ikapp. Är riktigt orolig för hans ben, hoppas det går bra.

    *fjantmamma*

    Tycker också att Di skulle ha valt alternativ B. Sist vi var på systemet skulle A promt ha BiBen. Atooons!! deklarerade han högt och tydligt. Ett under att soc inte knackat på dörren efter det besöket.

    Nu ska vi iväg och veckohandla. Vi har hittat den perfekta lugna lösningen: pappa och A leker i bollhavet medans mamma handlar i lugn och ro. Sista gångerna har vi alla 3 kommit därifrån glada och nöjda. Tidigare har 2 av oss sett ut som trötta nervvrak och den 3e som en ilsken fotbollshuligan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Också hemma från tandläkaren. Äntligen är min rotfyllning klar! Får se nu hur många dagar det går innan nästa tand ryker. Känner det på mig bara för att vi just nu har urkasst med pengar.

    Agaton var hos läkaren i morse och kollade upp sitt knä. Eller nja... läkaren sa "jag kan ju inget om barn" så han skulle skicka en remiss till barnläkaren. Blir så trött. Ringde till barnläkaren först ju, men fick ingen tid då det måste gå genom vc. Så otroligt puckat. Det måste ju kosta dem en massa extra pengar och resurser genom att göra så. För att inte nämna att det tar längre tid innan barnen får hjälp. Nåja, bara hoppas att remissen inte dröjer allt för länge.

    Jag fyller 30 om några veckor! Har lätt åldersnojja just för tillfället.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    linus: snäll och skön present du fick.

    Jag behöver hjälp! Är sååå trött på jordgubbs tårta med ett lager vaniljkräm. Sambon och hans släkt ska alltid ha det. Så nu vill jag ha era bästa tips på tårtfyllningar. Funderar på att ha banan på ena lagret, men vad har man på det andra? Kan tillägga att tårtan är till Agatons födelsedag på måndag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Håller på att göra oss klara för dagis här. Jag ska vara med A inne ett tag för att göra lämningen mindre jobbig. Var ju det i tisdags också och då hade det gått något bättre.

    Skakis: jättefina pepparkaksformar! Måste nog beställa ett par... flygplan, krokodil, lok och bil blir det nog iallafall. Oh såg nu att dem hade som set, blir väl set A och E då. J-kla husmoder man känner sig som.

    Hilti: vilken husmodell har ni bestämt er för? *nyfiken*

    igt men kallt här idag. Mao perfekt höstväder. Ska nog ta en promenad efter att jag lämnat dagis.

    Nu: hjälpa pluttas bajsa. Fot i munnnen


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Iso: Aldrig tråkigt i förorten.

    miar: låter mysigt och skrämmande med 3 barn till dagislämning.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Alla ungar trotsar väl mer eller mindre i perioder. Mitt mantra brukar vara "det är en period, det går över, det är en period, det går över".

    Var med på dagis idag igen, går bättre och bättre där igen med Agaton. Skönt det.

    Beställde pepparkaksformar för 200. F-n vad mycket man måste baka för att få igen dem pengarna. Men kul ska det bli, Agaton älskar ju att baka. Men en dum fråga (har inte bakat hemma pepparkakor sen jag var 12 eller nåt), sån där sockerkrystyr som man kan "måla" dem med... vad gör man det av? Funkar florsocker eller är det mer avancerade grejer? Fot i munnnen


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!