• ica003

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fia jag är 82:a. har gått på västerskolan och agneberg. Kul att du har kompisar här!

  • ica003

    nä nu måste jag ta lite ansvar för mig själv å släpa mig till sängen. God natt!

  • ica003

    inne en sväng å skickar kramar till alla sjuklingar. Nu ska jag ta tag i disk, sedan hämta på dagis och ifall min foglossning känner att den orkar så ska vi åka å fixa julklapp till min pappa. Hoppas maken vill plocka upp oss på vägen hem från jobbet...

    Vi ses ikväll i tomtetråden

  • ica003
    Har ni inte tagit jullov?

    Kom hem igår efter en helg hos pappa.

    Hoppas ni haft en trevlig julhelg!
  • ica003

    Vi hade tomte för första gången. Min pappas flickväns son tog uppdraget. Hemskt ful mask och jag trodde Joel skulle bli livrädd. Men inte då.

    Han tittade med stora lyckliga ögon. "Tonte, hej hej!"

  • ica003

    Vanna> vad lustigt med namnen. Om det blir en kille så bör det definitivt bli en Simon I alla fall i andra namn

    Oj, vilken sömntuta, ska vi byta ett tag?

    Haha, måste bara berätta om min kusin. Hennes pappa berättade nu under julfirandet hur det var när hon liten. Hon ville gå å lägga sig så fort det blev mörkt. Typ 4 på vintern alltså. Sa "Får man aldrig gå å lägga sig i det här huset eller?" fast s¨var det uppstigning klockan 4 också. Antingen så övade hon blockflöjt runt femtiden eller så slet hon upp lillbrorsan och tvingade honom spela kort!

  • ica003

    vanna> dom testade nog aldrig att binda fast henne Joel fick också en skruvdragare Och en radiostyrd bil av min pappa...eh, knappt jag kan köra den min maken min har roligt i alla fall. Ocj Joel mer, han skriker av förtjusning när man kör vilen mot honom

    Blev nyss helt vansinnig. Tog en stund för Joliboy att somna nu på middag och så ringer det en jäkla telefonförsäljare. Tror jag. För jag bara la på direkt. Kände inte igen numret. Gah, tänk om Joel vaknat...ska man behöva slita ur kontakten?? Hallå!" Jag har faktiskt en big mage i vägen...Kan dom inte tänka på det..?

  • ica003

    Jag är världens sämsta morsa idag så j*a trött. Hadet ätnkt att få mig 10 minuter på sängen...men då är det självklart en liten kille som vill studsa runt...i sängen på magen överallt *grr* Så irriterad.
    Här får jag tydligen sitta men så fort jag lägger mig ner så...det kvittar vilket rum han är i...man hör hans små fötter direkt....Jag vill inte vara mamma idag.

    JO, det vill...men tänk om man kunde pausat mammaskapet en kvart eller så

    Nu kom han hit oxå, men nu gör det inget. Han är söt. Fast jag känner att jag måste skärpa till mig på mammafronten och ta en nytillkommen stinkblöja...

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!