• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    har nu läst lite tidning.. nåt som jag aldrig brukar få gjort.. brukar köpa den o sen slängs den efter en vecka för den e för gammal iaf.. men nu försöker jag uppdatera mig lite o hänga mindre här.. nu ska jag ta en dusch o sen göra i ordning träningsväskan för imorgon.

  • mossan

    ylle- lr hur.. för du pökar väl aldrig heller.. du e ju mamma o mammor sysslar väl inte m sånt

  • mossan

    önskar också marulli välkommen tillbaka till tråden.. ja, här håller vi ett högt tempo.. det är omöjligt o läsa ikapp bara man missar ett par dagar ju..

  • mossan

    jaha ja.. dusch avklarad så nu e jag ren o har mkt mindre kroppshår.. dags o packa träningsväskan o sen krypa i säng... undrar hur d blir m amira inatt.. hoppas på en hel natt i hennes eget rum för henne.. men d blir väldans tomt inne hos mig då kan jag lova. Jag e så van o sova med henne om nätterna ju..

  • mossan

    surar för jag inte kan hitta min träningstopp nånstans.. vet att jag packat upp den.. har helt för mig att jag lagt den i garderoben men den finns inte där.. kanske den av misstag hoppat ned i väskan med sommarkläder som jag ställde upp på vinden.. får väl gå o kolla im då.. vägrar träna utan den bara för o vara vrång...

    har återbesök hos läkaren på vc imorgon ang min tumme.. den e mkt bättre men inte helt bra.. hon sa att d kan ta tid. Intressant o se vad hon säger om den im.. har svårt o göra vissa saker m den.. dra dragkedjor lr knäppa en knapp där man trycker m tummen mot.. då får jag jätteont direkt.. men kan röra den bättre o den e mindre svullen nu än då.. tejpning underlättar mkt faktiskt.

    tandborstning o sen sängen nu...

  • mossan

    Marulli-- vet inte vad jag skulle ta mig till utan datorn om kvällarna.. det är min livlina det e ju här jag har hela mitt sociala umgänge typ.. inte lätt o göra så mkt annat när man e ensamstående. Förstår dig ang att man ibland inte vill umgås med andra i ett kollektiv.. ibland vill man ha sitt eget ju... har bott i ett slags kollektiv när jag bodde på skyddat boende.. d var skönt att d alltid fanns nån o prata med men d var inte alltid man ville.. man ville hellre hänga lite för sig själv o då e datan bra.. där kan man bara logga ut o gå när man tröttnat utan att behöva ursäkta sig för mkt o man kan hänga här m alla o se helt jävlig ut typ lr sitta naken om man så vill det.. det är väldans praktiskt m internet o fl iaf..

  • mossan

    jag loggar ut nu men återkommer first thing tomorrow... för o se om d kommit några tvillingar ännu.. gud så spännande.

  • mossan

    inga twins ännu... d e så spännande nu ju...

    nu ska vi klä på oss o gå till dagis. sen har jag massa o stå i hela dagen.. måste hem o se om polisanmälan kommit så jag kan få ny mob nån gång.. o så till af.. o så till läkaren på återbesök för tummen ja som sagt massor o stå i idag.

  • mossan

    GRATTIS till twinsen Miar !!!!!!!

    hoppas att allt gick bra iaf.

    e hemma nu en sväng.. var på arbetsförmedlingen o anmälde mig igen.. springer där hela tiden o anmäler mig ju.. 

    var sen till läkaren på återbesök.. bara d att ingen visste att jag hade tid där idag för återbesök inte ens läkaren själv tydligen för hon var på BVC idag men hade skrivit i journalen att hon bokade tid för återbesök, fick en ny tid på måndag iaf.

    Åkte pendeltåg till stan o gick på pizza hut på centralen och käkade två pizza slice o läste aftonbladet i lugn o ro sen åkte jag hem för o kolla om polisanmälan kommit men inget so far.. fan jag orkar inte vara utan mob längre nu ju.. d e jobbigt det här.

    Ska nog försöka ta tag i disken nu medans amira är på dagis.
    så slipper jag tänka på det sen ikväll,
    o så kan jag förbereda maten för ikväll samtidigt nu så jag bara behöver värma den sen på kvällen så slipper jag stressen som kommer m o laga mat med trött unge springandes runt mig o drar i mig o vill att jag ska sitta i soffan o se på nalle med henne bara

  • mossan

    Ylle- stick stickan under henne om hon kissar på toaletten då så hon  kissar direkt på stickan.. hoppas lillstumpan inte har uvi iaf..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!