Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Jag tar min fine nye spiral och går och lägger mig nu om nån är intresserad.

  • isolita

    Fan.
    Mangan är på fest med sina nya klasskompisar. Fortfarande.
    Han har inte svarat på mobilen på hela natten. Och jag VET att det är för att han aldrig hör den. Varje gång den ringer här hemma så får jag säga till honom, typ "din mobil ringer", "öh oj jag funderade just på vad det var som lät".
    Men ändå.
    Jag HATAR när han inte hör av sig när han är ute så här sent. Jag väntar hela tiden på att det ska knacka på 2 poliser med en beklagande min. LIgger och fantiserar ut värsta framtidsscenarierna... En stackars ung änka med 2 små barn... Vad ska jag säga till FJunis bla bla bla.
    Faan.
    Att det ska va så svårt för idioten att fatta att man inte blir störd av att han ringer hem och väcker en EN gång för att säga att man är sen. Istället för att man vaknar hela tiden och är orolig och undrar om han lever. Vet inte hur många gånger jag blivit galen på den här grejen på ... ja snart 10 år.

    Så nu känns det lite bättre. Man kan ju inte direkt ringa nån och beklaga sig mitt i natten

  • isolita

    Fortfarnade ingen karljävel.
    Har kommit till stadiet att jag inte vill svära över honom ifall han är död...

    Ser fram emot en härlig dag, ensam med båda barnen, trött som en gris eftersom jag inte sovit på hela natten... Faaaaaaaaaaaan!!!

  • isolita

    *gråter*
    Fortfarande ingen kille hemma...

    Inget svar på mobilen. Vart fan är han?

    Han skulle på fest med klasskompisarna, på baren som ligger på skolan. Jag vet att han är världsmästare på att somna överallt men där kan han ju inte ha somnat... Och krogarna här stängt nu sen över en timme så han måste höra telefonen nu. Han kan inte vara kvar inne nånstans lixom.

    *lutar mig mot Tants axel och yyyylar*

  • isolita

    Äntligen svarade han!

    Och ja, jag hade rätt nåt var fel. Han hade vaknat i en fyllecell. Tydligen hade han blivit tagen av snuten vid halv 2 vid spårvagnshallen. Jag misstänker att han somnat på vagnen... Men varför i helvete kör dom inte hem folk då? Och varför ringer dom inte hem till folks fruar? Jävla idioter.

    Jaja. Han är på väg hem nu iaf.

    Och han lär ha utegångsförbud ett tag framöver.

  • isolita

    Hej tjejer!
    Tack för era sympatier
    Alltså. Det är inte så att han har problem med spriten eller brukar hamna i fyllecell. Men förut, innan vi fick barn och vi båda var ganska bra på att partaja så somnade han ofta på spårvagnen eller hos kompisar och jag var ofta orolig över var han var osv. Nu förtiden hör han alltid av sig så nu hade jag en känsla av att något var fel.

    Jag är så glad att han inte blivit rånad, misshandlad eller nåt liknande hemskt.

    Sista tiden har han sovit skitlite. Jobbat, pluggat, ungarna har vaknat, katten håller på på nätterna osv. Det i kombination med att sitta längst ut på kanten närmast biben var inte så superbra.
    Han vaknade och trodde att han var kvar på skolan, inslåst i nåt rum som ett skämt. SKrek och blev helt panikslagen stackarn. Ingen kom och öppnade. Han minns inte ens att han gått ifrån festen.

    Idag mår han piss. Jätteångest.
    Jag är supertrött. Vart ute och gått med supertrötta ungar som varit vakna sen halv 6... Orolig för vad som händer nu. Blir soc indraget när man hamnar i fyllecell? TÄnk om vi hamnar i nån utredning? Blä.

  • isolita

    Men gud så hemskt Braxton! Fy fan. Det är sånt man tänker på där på natten. Ni vet som det står i Vem ska trösta knyttet? " Om natten blir det hemska mycket värre än det är" Och i hennes fall var det ju det.

    Fortfaranade upprörd över att polisen inte ringde mig. Och dom måste ju fan ha hört att jag ringde hans mobil. Jag hade ringt typ 50 ggr. NÅN fan måste ju hört telefonen där den låg inlåst i en låda. Och nån fan måste ju ha anat att det var nån orolig anhörig. Ja ja. Det kommer aldrig att hända igen.

    Tänker mycket på familjer som kan ha det så här jämt. Tänk vad många barn som växer upp så här... mamma är orolig och pappa är försvunnen/kommer hem och är konstig... fy fan alltså.

    Kram till Vanna med!

  • isolita

    Wyrm
    Han fattade inte alls att han var hos polisen. Först trodde han att han var kvar på skolan och det var nåt slags praktikal joke lixom. Fullast på festen hamnar i källarrummet. Han mindes ju inte ens att han gått från skolan. Sen när han började ropa så kom det ingen. Han säger att han skrek och slog på dörren i säkert en timme innan det dök upp en seg snut som sa att han var i fyllecellen och skulle bli utsläppt om ett par timmar. Fatta skräcken!
    Jag vet att jag redan skrivit det här... Var tvungen att älta lite.

    Ska gå och ta hand om min fina familj nu.

  • isolita

    Moja.
    Å vad härligt det lät! Lyllos er

    Linus.
    Vi hyrde den för nån vecka sen. Den var skitrolig!

    Här finns det glass och popcorn när kidsen har somnat. One is down - one to go om man säger så Men jag har gjort min sövning. Mangan får ta den andra.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!