• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ok.. amira sover.. jag ska äta gröt.. o inse att d inte blir nån tvätt idag.. damn..

    im ska jag till gamla lgh lite efter jag lämnat amira på dagis sen ska  jag på återbesök till läkaren på vc.. sen ska jag försöka komma iväg o träna i kista o sen hämta amira o åka hem så kanske jag kan tvätta mellan  16-19 im.

    fick kort från amiras pappa till henne.. ett grattis kort. det stod att pappa älskar dig jättemkt o saknar dig. stor puss pappa amine.

    jag blev lite sorgsen av det.. tyckte smått synd om honom där för jag tänker hur hemskt d skulle vara o inte  få träffa henne.. även om han borde tänkt sig för innan han bara gick på som nån jvla tyrann mot mig inför henne..

    han sitter nere i göteborg nu iaf vet jag. känns så konstigt o ibland så börjar man ändå tycka synd om honom med d e väl samma där..   man tänker  själv hur hemskt d måste vara o sitta i fängelset.

    Väntar på att den här jäkla polisanmälan om mob telefonstölden ska komma nu så jag kan få lämna in papperna o få en ny mob. jag e såååå handikappad utan den.. min gamla som funkar bra har jag gett till mamma men hon kunde inte använde den för den var låst till comviq men den blev kvar där iaf typiskt.. nu när jag verkligen behöver den.

  • mossan

    amira har vaknat igen.. jag höll på o somna i soffan medans jag kollade på våra bästa år. Väntar på en kille från upc som skulle komma o uppdatera vårt tv uttag. men nu blir d spurt ned till centrum för o inhandla tvättmedel o kanske jag hinner tvätta  amiras pyjamaser iaf o lite till om jag skyndar mig.

  • mossan

    nu e jag less.. kom ned till centrum o skulle betala tvättmedel o sköljmedel för o ev hinna tvätta upp iaf pyjamaserna, men så hade jag glömt väskan hemma.. så nu ska jag vänta på killen från upc sen åker jag till h&m o köper en ny pyjamas istället.

    orkar inte springa ned o tillbaka en gång till o sen försöka hinna till tvättstugan om nu tiden överhuvudtaget finns kvar.. ska gå o boka en ny tid sen ist till en annan dag.

  • mossan

    Dante- ja kanske jag skulle installera en i köket ist för diskmaskin. nu e upc killen här så jag måste avsluta annars rycker han ur sladden.

  • mossan

    Dante- jo jag har tänkt o spara kortet i en låda till amira där jag har massa annat som har m pappa o göra.. bla ett halsband som jag fick av honom på alla hjärtans dag ett år. tänkte att hon kan få d när hon blir större.

    Nu har alla varit här som skulle komma hit iaf.. så nu åker vi till globen området o shoppar en pyjamas o ev vantar också.

    Surar fortfarande över att allt skitit sig m den här dagen.. men o andra sidan så hade amira jättekul o få vara i parken på f.m idag.

    Så dags o klä på oss igen då.. vad less jag är på allt på klädandet o avklädandet. blääärk. tror vi käkar på mcdonken idag så slipper jag laga middag efter allt som  bara blivit fel idag.

  • mossan

    oj vad spännande.. äntligen bebisar på g.. nu e d sen dags för tant o kläcka också.

    min mormor fick ju tvillingar utan o veta att hon skulle ha det.. hon hade klämt ut den ena o då säger dem att det kommer en till.. shit.. men som nån sa så tvåan kommer nog ut av bara farten den efter att ettan har berett väg.

    vi åkte till globen shoppingcenter o shoppade lite jag o amira på e.m.. köpte en ny pyjamas ett trepack fingervantar som hon älskade o ha på sig.. hon har nämligen sett på nalle att den lilla nallen hade vantar o nu ville hon också ha det. o så hittade jag en overall på kapp ahl också tänkte att d var bäst o passa på för annars finns d inte en enda jäkla overall när man ska köpa om man skjuter på det. Det var väl en av dem som var bland dem bästa i test såg jag på nyhetsmorgon en morgon för ett tag sen. o det var bra pris också.. 399kr bara. helt ok.

    Sen åt vi på mcdonken o amira fick ballong.. det blev liksom vårat lilla födelsedagsfirande då hon var sjuk då så gjorde vi nåt mysigt tillsammans idag istället o åt ute fast d var mitt i veckan.

    var så less ocskå efter att allt gått emot mig tidigare på dagen så jag kände att jag inte hade nån lust o stressa hem o laga mat också efter vår shoppingtur.

    Nu sover hon i sin nya pyjamas i sitt rum iaf. får se om hon sover hela natten där lr om hon kommer över senare till mig.

  • mossan

    vanna---> hoppas de kryar på sig snart.. d var väl inte länge sen ni hade magsjuka väl?? har för mig att jag läste d för ett tag sen.. lr var d nån annan..

  • mossan

    jag oroar mig för den dag jag får magsjuka.. ingen som kan ta amira under tiden ju.. minns sist att hon stog o grät när jag satt o spydde hon var så rädd o se mig så.. o även om mormor kommer snabbt så tar d 3 timmar o ta sig hit.. så hoppas att d sker  en f.m efter hon lämnats på dagis för o lyckas jaga barnvakt. Sist så hade jag svägerskan hos mig som passade amira medans hennes pappa var i stan o roade sig.

    jag undrar hur d går för miar nu.. d e sååå spännande.

  • mossan

    tror miar har sett till att d blivit mer action i tråden ikväll..

  • mossan

    Iso-- tack för inboxningen.. har läst o svarat lite snurrigt men nånting iaf.. ett litet svar m typ min åsikt lr nåt..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!