Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Eller hur Gonzan.
    Själen måste få sitt med

  • isolita

    OMG Tant.
    Gå till centrum ensam när man har en nyföding är lika mycket äventyr som att gå på kvarterskrogen när man har en 6-månaders bebis

  • isolita

    Känner igen känslan Vanna
    Ibland när man tittar ut på gården och ser sin snubbe stå där och gunga en liten tjej i en gunga medans lillebror sitter i vagnen och tittar på...

  • isolita

    hehe druckit hundra öl med en mamma på gården. heheh.
    gött.
    *lovar att uppdatera Hilla i morgon bara för att jag saknade henne häromdan*
    puss

    *snubblar iväg och borstar tänderna*

  • isolita

    Usch Miar. Nu är det jag som inte är avis på dig *ska aldrig mer klaga på min mamma*
    Hoppas eftermiddagen blir bättre än sist ni sågs. Låter som att det är svårt att få det värre.

    Själv börjar jag piggna till. Mannen här lät mig (efter att jag bönat och bett och även lovat frikostligt med sexuella tjänster) ligga och dra mig lite. Det var lite svårt att sova bara för Matilda grinade och gnällde nåt fasligt. Till slut lät min bakfulleångest inte mig ligga där längre medans han hade allt jobbet. Går upp och upptäcker att gnällgråten är en lek. Alla gosedjuren ramlade och slog i foten och fick plåster. Precis som Matildan själv gjorde i morses. Gött.

    Drack som sagt lite öl med en mamma här på gården. Verkligen underbart. Vi var helt busiga. Och sminkade. Gick till vår favoritkvarterskrog en sväng. Vägen dit gick över den stora kyrkogården här intill (där vi dragit barnvagn en massa). Passade på att gå till Minneslunden och tända ljus. Lite småfulla och fnittriga. Väldigt opassande kanske. Men shit vad mycket ljus det var. Jättefint. Och värsta spökvädret. Och fullmåne. Coolt tyckte en gammel hårdrockare

    Kvällen avslutades med godnattcigg på bänken utanför min port. Marlboro gör inte lightcigg längre. Dom gör silvercigg och guldcigg. Det var fantastiskt roligt tyckte vi kl 2 inatt. Moget?

    Nu ska jag dra på Prompe overallen och åka till mitt jobb och hälsa på.

    Puss på er alla!

  • isolita

    *Bugar mot Vanna och tackar för den fina komplimangen i morses*
    Du verkar väldigt rolig och trevlig du med måste jag säga

  • isolita

    Gött. Jag är oxå satanist. Känns riktigt bra om motsatsen är att hänga med dom där vidriga människorna på den sidan. Hoppas att det är ett skämt.

  • isolita

    Gonzo.
    Ja, jag gör typ vadsomhelst för att få sova nuförtiden. Ljuger, horar... allt

    Uppsala.
    Låter för sent för att vara eftervärkar. Kanske ska du ringa nånstans i morgon så det inte är nån infektion? Bäst att kolla upp iaf.

    Miar.
    Skönt att det gick bra. Jobbigt med ovänskap i familjer. I know all about it.

    Har vart på jobbet i dag och hälsat på. Superkul. Mycket kramar och glatt skvaller. Saknar dom. Personalen och dom som bor där. Rövrövröv att jag "bara " är timvikarie. Fast att jag jobbat där så länge att det känns som jag är fastanställd. Typiskt så hade "mina" nätter blivit tillsatta av nån som blivit månadsanställd tillomed. Fast det kom fram att dom inte gillade henne riktigt/att hon antagligen var lebb (obs inte mitt ordval). Det var såklart inget negativt med att hon var lebb, bara ett skojjigt skvaller. Det är ganska mycket sjuk humor på den arbetsplatsen. Ja ni vet ju hur det kan vara.

    Nä fan vad trött jag är. Har ju lovat en massa saker oxå. Undrar om jag kan skjuta upp det till i morgon

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!