• ica003

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ok.

    Ska, se jag kanske stänger ner för nätet är segts om en gammal kola för mig just nu...

  • ica003

    ok.

    Ska se... jag kanske stänger ner för nätet är segts om en gammal kola för mig just nu...

  • ica003

    Gick ut med Joel för att slänga massa kartonger. Sen ville han inte gå in... skulle tänkt på det...men jag fick kämpa med utbrott in i gången och upp för trappan...

    Apropå tänka overhuvudtaget...Känns som jag tappat hjärnan nånstans. När Joel var pluttis hade man halvt järnkoll på det mesta... skötväskan var ALLTID med, med massa extrablöjor och allt som kan tänkas behövas... Nu för tiden kommer aldrig sånt med... står man där utan blöja, utan våtservetter you name it... "shape up"! eller vad är det Kishti säger?

  • ica003

    jag har en liten "fortsättning" på albumet... (om jag får) som kan följa med upp i åldern.

    Man kan skriva dit telefonnumret till de som är på bild också. I blrjan för att öva siffror och sedan blir det barnets egen telefonbok.

    Nu ska jag se på postkodmiljonären!

    Joel har äntligen fått sin stora säng förresten!

  • ica003

    asså... vet knappt om jag vågar fråga... men var kommer namnet kottmannen från? (hör ju inte till ur-gänget så att säga så jag har aldrig hajat det..)

    Har precis beställt julkort! *duktig* annars svettas jag över sista hemtentan som ska va inne på onsdag...den stressen plus stöket här hemma plus det fruktansvärt tråkiga vädret gör att ingen som helst jul eller ens advenstsstämning infunnit sig. Trots ljusstakar stjärnor och pepparkakor.

    Vet ni vad jag vill. Jag vill sova en hel dag. Om jag var ledig, mannen går till jobbet, lämna Joel till mormor..och bara sova.. men så får man väl inte göra??

  • ica003

    Ändå så måste jag medge att jag får sova ganska bra på nätterna än så länge

    En annan sak som jag undrar om man "får" göra. Efter hemtentan är det b-uppsatsskrivning. Opponering (eller vad det heter för b-uppsats) är 19 januari....och bf är 6 februari...det är ju inte säkert man hinner... får man bestämma sig redan nu att man inte hinner...och typ skriva så mycket man orkar innan jul och i januari...men skippa stressen över att vara opponent... kan man det? Får man det i dagens samhälle i nutidens Sverige?

    Gah..jag vet inte...

  • ica003

    iso >> åhå, tack för upplysningen om kottmannen

    Visst är det så? (nu vet jag inte om du menar sova eller skolan...men jag menar skolan) Jag vill bara ha jul, sen vill jag bara förbereda för pyret... jag kanske ska halvt bestämma mig redan nu för att hoppa opponeringen...men självklart skriva så mycket jag orkar...den ska ju ändå göras nån gång...

    Vill bara höra att det är rätt.....

    I vilket fall har jag sista schemalagda tillfället den 13 december ...gött!

  • ica003

    Kram till alla mammor! mammor till bananbarn, krassliga mammor, mammor till krassliga barn, mammor som inte får nån nattsömn pga mer eller mindre tortyrliknande metoder, mammor som är sjukt trötta, mammor som sjukt pigga (finns såna??), mammor, mammor som har fullt upp julbestyr, mammor som har fullt upp med allt annat än julbestyr...mammor som är mitt uppe i vardagen helt enkelt!

    Nu går jag å nanar! Godnattkram!

  • ica003

    åååh, sova oxå...ska se när jag kan planera in det där...min mamma är nämligen en sån där väldigt upptagen mamma så här i juletider....kanske ska spara dagen till januari... hm...

    Nu är det godnatt på riktigt

  • ica003

    Fia>> bra att du kollar! Det är säkert ingen fara, men det är så skönt att få höra en läkare säga det. Vi har vart två gånger. En gång när Joel oxå trillade trappa och en annan gång när han fick en gunga på sig. Båda gångerna så var det mamman (jag alltså) som tog mest illa vid sig. Men man vill veta...det kan ju bli hjärnskakning eller vad som. Men det har inte vart nån fara nån av gångerna och just att kunna åka från sjukhuset med det beskedet är en oerhörd lättnad. Hoppas allt är bra!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!