Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    SÅdär ja. Bakat en miljard kanelbullar och tusen kolakakor och nån skum chokladkaka som vetifan om den blir god...
    Inte städat som vi skulle. Alla blev trötta och gick och la sig och sov istället. Sen bakade vi kanelbullar tillsammans allahopa runt köksbordet. Väldigt mysigt och hippieaktigt kändes det.
    Kändes som en mysigt 2årsfödelesedagsaktivitet iaf.

    *noterar att Diana skrev negerungar i tråden, eller om hon inte gjorde det. Tar skydd under det ordet när anmälningarna börjar hagla för att jag skrev negerbollar*

  • isolita

    Vafan vad det jag skulle säga nu då?

    Gonatt?

    Surar lite över att jag drack upp allt vinet när jag var på fest i lördags. Vill oxå vara så där god och snäll som Diana verkar

    Braxton.
    Skönt att du mår lite bättre. Och bra att din syster blev hittad. Hoppas hon får lite vettig hjälp. Kram!

  • isolita

    Var förresten inte meningen att dra igång en "bolldiskussion". Kände mig bara lite knasig.

    Gonatt igen!

  • isolita

    I morgon kommer Fjunis polare hit. Astrid och Harald. Pratade med henne om det förut när jag sa gonatt. Hormonkossan började lipa lite för att det är så fint att hon har kompisar. Fyfan hur länge ska man behöva vara ett vandrade lipmonster?

  • isolita

    Inne och pustar lite efter lyckat kalas

    Ska gå och hyra en film kikar in igen senare!

  • isolita

    Mitt inlägg i det som debatterats här ikväll...

    Aros.
    Det är väl ändå bra att han tömmer tarmen rejält?
    Hur var det med Den Anala Fasen?! Är det inte nu när dom håller på att lära sig gå på pottan? Man lär sig att kontrollera det där så kan man kontrollera omvärlden med bajs oxå?

    Till er med nyfödingar så kan jag berätta att Viggo Lee här fortfarande spyr som en kalv. Varje dag. Kaskader. Börjar bli jobbigt nu när han äter mat. Havregrynsgröt i håret.... Mangopure i soffan... Potatis och rödspätta på mina byxor - mellan benen (luktade könssjukdom kan jag berätta. Iaf antar jag att det är så såna luktar ) Ska jag fortsätta listan

    Och han är fortfarande en hopplös tuttgris. Kombinerat med mammagris. Vill helst bara sova tätt intill mig. Med tutten i munnen.
    (I morses vaknade jag i en pöl av uppspydd mjölk/ ej uppdrucken mjölk som han låtit rinna ut genom mungipan. Som tur är har jag världens bästa man som tog upp honom och lät mig ligga kvar en stund till. Kröp genast över till hans torra sida av sängen.)
    Tänkte bara se in i framtiden lite åt er så där en 6 månader lixom.

  • isolita

    Kalasen är över. Allt jobbigt praktiskt är avklarat (typ bilen är bytt och diskmaskinen inkopplad, datorn nästan fixad). DÅ får jag så klart ont i halsen. Bara för att jag slappnar av eller?

    Kalaset idag blev iaf väldigt lyckat. Fjunis blev mycket mycket lycklig för sin spis. Lär bli en del matlagning här framöver

    Sov gott alla mammorna!

  • isolita

    Snubblar in och kollar om nåt har hänt.
    Vart och storhandlat. Håller på att bli sjuk. Går nog och lägger mig igen!

    Kramar till dom som behöver. Ordföråd till dom som behöver det. (mitt är fortfarande väck)

  • isolita

    Å Tant!
    *kramas*
    Fy vad jobbigt för er! Jag har oxå en ashungrig en här hemma så jag vet hur jobbigt det är. Och dom äter verkligen JÄMT när dom är så små! Och vill bli burna. Testa den där gungan Diana tipsade om.
    Och så får du tänka att Luna har gott av att få ett syskon i det långa loppet. Ett syskon är alltid bra att ha. Du har varit en bra mamma som gett henne en lillebror. Det bara det att det inte börjat märkas än Snart blir det bättre snart blir det bättre snart.....

  • isolita

    Vanna.
    Ta en tax istället. Dom är mycket roligare i sättet.

    Stackars onda öron i tråden!

    Och kram till min egen favoritAnka Morfar vet säkert att du ville läsa dikten och är nöjd med det om du förstår hur jag menar. Kram igen.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!