• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    linus: ehm ska det inte vara vatten i den behållaren?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: Jo hoppas det bara är så. Vet ju inte vad han fick för frukt på dagis t ex. Håller med dig om att det är smart med innesula. Köpte i ull till As gummistövlar. Då passar dem bättre och är lite varmare iallafall. Får se om samma sula passar till vinterskorna sen eller om jag måste köpa ny. Men det är det värt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    linus: har du inga instruktioner? På våran ska man hälla ner det bara... typ. lol


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Diana: lol kan riktigt se dig framför mig. Och klart att det är en vackling! S har säkert blivit lite småsugen på att få en dotter också nu när han sett Valter med väskan.

    (A har en rosa/lila plånbok, är småkär i Richard från Postkodlotteriet och ÄLSKAR sin röda lilla My docka så det är klar fjollvarning på honom med. Men jag har inget emot om han kommer hem med en söt pojkvän. Hellre det än en slampig bitch!

    Snart PB. Weee!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godnatt sömntutor!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    J-vla förlossningsberättelser! Blir alltid tårögd och snyftig när jag läser. Men fint är det.

    Agaton är på dagis, men är beredd på att dem kanske ringer och ber mig hämta honom. Hans mage är inte i form. Men han är pigg för övrigt, därför jag lät honom gå. Kan behöva 2½ timme barnfritt idag om han blir sjuk sen.

    Sovit värdelöst inatt, inte van vid att vara ensam juh.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: köp en riktig väckarklocka. Speciellt en med lätt snoozeknapp. På min blir det snooze (den ringer igen efter 4 minuter) om man trycker på den stora knappen uppepå = den man slår på när man blir väckt och är grinig. För att stänga av den måste man trycka 2 ggr på en mindre knapp... mycket krångligare. Då är man såpass vaken så man inte somnar om - förhoppningsvis.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Men vad är det här?! Kakrecept på 3 sidor!! Vad hände med porret, de snuskiga skämten och dem gnälliga barnen? *misstänker att hon gått vilse och hamnat i fel tråd*  



    Farfar kom hit och tog ut Agaton på promenad till lekparken för en timme. Så jag passar på att svara på lite mail i lugn och ro, ska även se klart på Hitch.

    *viskar tyst* tror jag ska baka lite i morgon. *smyger iväg*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: kul med en tjej! Och nästan lika kul är det att jag hade rätt.

    Missix: usch vad läskigt! *kramar* Jo visst kan det vara chocken, men också pga smällen. Om du kan tycker jag du ska be en vän/släkting komma över ikväll bara för säkerhetsskull. Tycker absolut att du ska kolla upp det i morgon. Dels för att kolla så att du är ok såklart, men också för att nackskador dessvärre kan sitta i och då är det viktigt för försäkringen ska gälla att man kollat upp det så snart som möjligt.

    Dagens middag blev äcklig. Så jag och Agaton har precis delat på en vitlöksbaguette istället.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Diana: när A var hos tandläkaren förra veckan sa hon att om barn nu "måste" äta godis så är glass och choklad det bästa alternativet. Sämst är kladdiga saker som kolor, naturgodis och russin. Så helt fel gör du inte.

    Sitter och ser på dh och väntar på att M ska ringa. Han har förhoppningsvis landat, fått ut sitt bagage och sitter i taxi till hotellet nu. *saknar*

    Surar lite. Skulle ha åkt till IKEA för att köpa lådor framförallt så att jag kan överraskningsinreda As rum plus vår klädkammare tills M kommer hem. Men nu kunde inte min kompis. Blä.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!