Inlägg från: MrsApril |Visa alla inlägg
  • MrsApril

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    hej hallå....jag har inga ozzande föräldrar. Punkt. Min son däremot har.

  • MrsApril

    J´s stora favvo är numera byggare Bob. Helt besatt så det blir nog en hel del såna saker i 2 års present.

  • MrsApril

    måste säga en sak...undrar vad ni tycker..

    Jag har uppmärksammat en sak på vårt dagis. Det har börjat en ny i personalen på vår avdelning och vid flera tillfällen när jag ska ha hämtat J så har han stått själv vid grinden och samma när P har hämtat han. En gång fick P säga till att nu åker vi så ni vet det. Det har bara inträffat när denne nya person varit ute med barnen och vi har fått känslan av att hon inte har så bra koll på J/barnen som hon borde. Det kan ha varit rena tillfälligheter att hon inte varit där just när vi kom för att hämta men man ska väl inte behöva säga till efter att man styrt bort vagnen och hämtat kläderna att "nu åker vi". Saken är den att hon har inte varit och lekt med andra barn vid dessa tillfällen utan hon har stått bakom knuten och pratat med andra lärare. Vem som helst har kunnat plocka upp J ch tagit iväg han.

    De kan ju inte ha koll på barnen hela tiden men det här har alltså inträffat varje gång det är denne person haft hand om barnen. Annars så har han alltid sällskap av andra barn eller någon i personalen.

    Idag så stog det i tidningen om en 2,5 åring som rymt från sitt dagis (som ligger ca 2 km från vårt dagis)

    Detta gjorde att jag blev ännu mer hönsmamma och var tvungen att prata med någon annan i personalen om detta. Nu till min fråga...

    Är jag för hönsig eller?? Det känns som om jag överreagerat. Hur skulle ni ha gjort??

  • MrsApril

    Jag tog upp det med en annan i personalen som jag känner att det är lätt att prata med och hon tyckte att det var bra att jag tog upp det men att jag nog inte behövde vara orolig, men va faan gör man då?? Klart man tänker tanken, "Undra hur länge han fått stå här ensam??"

    En annan sak som fått oss att fundera var att denna människa sa en gång :

    "ja, han brukar vilja stå här vid grinden den sista timmen och han vill inte vara med oss så då får han stå här ensam"

    Men hallå, får du inte betalt för att ta hand om och umgås med barnen här eller?? Han är 2 år gammal.
    men som sagt jag kanske överreagerar. Det är lätt att alltid tänka det värsta om man börjar fundera. Hon har säkert koll, jag är ju ändå inte där hela dagarna och arbetar tillsammans med hon men det är ändå märkligt att det inträffat varje gång vi hämtat han.

  • MrsApril

    Jag ozzar verkligen inte har min darling i replokalen. Spelning imorgon.

  • MrsApril

    Någon som sett till Skakis idag??

    hej förresten!!

  • MrsApril

    jag har förresten gjort det igen...

    blekt, blekt igen , blekt ännu en gång, blonderat, slingat mitt hår. Allt för att få vara blond igen och allt inom loppet på 2 dagar....suck...detta valde jag att göra istället för att gå till frisör som är så dyrt. Suck igen...Orange-rött rosa gummi hår blev resultatet.

    Det hela slutade med ett frisör besök för 1260 *yay*

    Bankrutt. Dumma jag.

    Det var en aningens pinsamt att kliva in hos frisören men FÖRHOPPNINGSVIS så har jag lärt mig något den här gången. Sen sa frissan att hon sett mycket värre än det jag åstadkommit.

    Nu är jag snygg igen (tack och lov)

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!