Det händer mycket i Sofia Ståhls och Tareq Taylors liv. Nu visar paret upp familjens nytillskott.
Det händer mycket i Sofia Ståhls och Tareq Taylors liv. Nu visar paret upp familjens nytillskott. - Foto: Arkivbilder. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Sofia Ståhl och Tareq Taylor visar upp bebislyckan: "Lilla hjärtat"

Det händer mycket i Sofia Ståhls och Tareq Taylors liv, inte bara i parets gemensamma yrkesliv utan också i parets familjeliv.


Sofia Ståhl och Tareq Taylor har haft en hel del på sin gemensamma agenda den senaste tiden. Det senaste året har de inte bara avslöjat att de är ett par, utan också börjat jobba tillsammans, bland annat genom föreläsningen Lämna disken, hångla istället.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor flyttar

Förutom att de blivit kollegor har båda parter också lagt ut sina bostäder till försäljning, detta för att tillsammans köpa ett nytt boende i Stockholm där de kan leva och verka med sin familj. Tareq Taylor har en dotter i 20-årsåldern vid namn Ellen. Sofia Ståhl i sin tur har dottern Edith, 5.

Sofia Ståhl visar upp bebislyckan

Utöver de ovan nämnda beskeden som Taylor och Ståhl meddelat sin omgivning och sina följare den senaste tiden kom Ståhl nyligen med ytterligare ett härligt besked – närmare bestämt ett bebisbesked.

Sofia Ståhls syster, Linnea Sjöström, har nämligen blivit mamma för första gången.

På sin blogg och på sin Instagram visar hon upp en bild från när hon och Tareq träffade familjens nykomling för första gången.

"Här är från första gången vi träffade lilla hjärtat och både jag och Tareq smälte. ", skriver Sofia Ståhl på sin blogg.

Foto: Skärmdump/Instagram/@staahlsofia
/
/
/
/
stats