Pernilla Wahlgrens skräck med Kalí efter händelsen.
Pernilla Wahlgrens skräck med Kalí efter händelsen. - Foto: Foto: MAX, STELLA Pictures

Pernilla Wahlgrens skräckupplevelse med Kalí – totala paniken: ”Jag var livrädd”

Pernilla Wahlgren hade nyligen sitt barnbarn Kalí sovandes hos sig. Och det var minst sagt en händelserik kväll. Nu berättar hon om händelsen som satte skräck i henne.


I september 2023 välkomnade Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown sin första gemensamma son, Kalí. Gossens ankomst gjorde även Pernilla Wahlgren till farmor för första gången. 

Sedan barnbarnets ankomst har Pernilla delat med sig av glädjen över att vara farmor och hon spenderar mycket tid med honom. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren)

Pernillas egentid med Kalí 

Nyligen hade Pernilla och Kalí lite egentid med varandra, när barnbarnet sov över hemma hos henne medan Oliver och Zoe spenderade lite välförtjänt egentid med varandra. I podcasten berättar Pernilla om den mysiga – men stressiga natten, när Kalí sov över. 

– Det är så mysigt, att bara vara med honom. 

Men Pernilla påpekar också hur tufft det är att vara småbarnsförälder. 

– MEN, herregud! Jag beundrar alla småbarnsföräldrar och jag beundrar oss, att vi klarade av det här när våra barn var små. Jag var helt slut efteråt för att det är ju en ständig uppassning, ”gå inte där”, ”stoppa inte det i munnen”. Man måste ha koll hela tiden, och laga middag samtidigt. Bara det att göra välling med en liten unge på armen, säger Pernilla och fortsätter: 

– Så fort jag släppte ner honom, för han går ju nu, så drar han iväg. Allt han hittar stoppar han i munnen. Jag är så rädd hela tiden, jag är livrädd. 

Skräckupplevelsen med barnbarnet 

Men det var en specifik incident som satte skräck i Pernilla. 

– Han satt och lekte på golvet inne i sovrummet, så gick jag in i badrummet. När jag går ut ur badrummet då går han tydligen in, men jag ser inte det. Så när jag kommer ut ur badrummet, så är han inte kvar i sovrummet och jag får panik och ropade hans namn. Springer ut i kaos för jag tror att han är på väg mot trappan och ska ramla ner. Och han är inte där. Så hör jag honom från badrummet. 

– Jag var helt slut. Jag var helt svettig och kände jag klarar inte av det här. 

Vilken tur att allt gick bra! 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren)

LästipsAllsång på Skansen 2024: Programledare, datum och hela listan med artister 

/
/
stats