Orup har fem barn – så ser relationerna ut idag

Artisten Thomas "Orup" Eriksson är pappa till fem barn. Läs mer om dem och barnens mammor här!


Thomas "Orup" Eriksson står inte bara bakom flertalet hitlåtar, utan han är också pappa till hela fem barn. Orup blev pappa för första gången 1992, då till sonen Kid. Kids mamma är programledaren Sofia Wistam, som var tillsammans med Orup mellan åren 1989-1996. Kid är idag även känd som en av medlemmarna i musikgruppen Tjuvjakt. 

Foto: Roger Tillberg/Stella Pictures - THOMAS ORUP ERIKSSON med sin fru Sofia 1988 Photo: Roger Tillberg Code: 2007 COPYRIGHT STELLA PICTURES
Foto: Amir Nabizadeh/TT - STOCKHOLM 20201103 hiphop-gruppen Tjuvjakt är aktuellt med ny album "Blåa jeans, tomma fickor" på bild Olle Grafström, Jesper Swärd, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Fredrik "Woodz" Eriksson.Foto: Amir Nabizadeh / TT kod 12040

Har fyra barn med sin fru Pernilla Eriksson 

Sedan 2000 är Thomas "Orup" Eriksson gift med Pernilla Eriksson. Paret har fyra barn ihop. 

2000 föddes parets första son, Isidor

Året därpå föddes dottern Charlie

Tio år senare, närmare bestämt 2011, föddes Thomas och Pernillas son Seth

2014 föddes sonen Ozzy. När snart tioåriga Ozxy föddes publicerade hans äldsta bror, Kid, ett inlägg på Instagram där han välkomnade nytillskottet till värden:

"Välkommen till världen pojken utan namn!", skrev Kid i inlägget då. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kid Eriksson | Tjuvjakt (@kideriksson)

Foto: Robert Eklund/Stella Pictures - 2014-01-23 Premiär för Jill Johnsons show på Hamburger Börs. På bilden: Thomas Orup & Pernilla Eriksson Photo: Robert Eklund Code: 2092 COPYRIGHT STELLA PICTURES

Alla barn bor hemma 

Samtliga av Thomas och Pernilla Erikssons barn är skrivna på samma adress som sina föräldrar. Hela familjen bor till synes kvar hemma i lägenheten på Södermalm i Stockholm. Kanske serveras de frukost tillagad av sin pappa tillika hitmakaren varje morgon. Härligt ju! 

– Det finns så mycket teorier och experter som uttalar sig om hur man ska vara som förälder, men man kan inte vara någon annan än den man är. Jag försöker att vara ärlig mot mina barn med hur jag är, att inte låtsas. Jag har till exempel dåligt morgonhumör och precis som jag måste lära mig andra familjemedlemmars dåliga sidor så måste de lära sig mina. Sedan är jag bra på att laga frukost, jag lagar åt hela familjen varje morgon. Men det hänger ihop med att jag har så dåligt morgon­humör, mitt krav är att få vara ensam i köket den första halvtimmen, sa Thomas "Orup" Eriksson i en intervju med Leva & Bo från 2013. 

Kids ord om småbröderna 

Trots åldersskillnaden mellan Orups alla barn verkar de ha en mycket fin relation. När det var dags för Kids band att spela på Gröna Lund befann sig några av hans småsyskon i publiken. 

"De finaste klippet jag sett. Mina minsta småbröder ser mig lira för första gången! Den här känslan är obeskrivlig, att inte bara få spela inför alla er fantastiska människor i publiken utan även för min kära familj.  Jag älskar er så!!!", skriver Kid till ett klipp han publicerat på Instagram . 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kid Eriksson | Tjuvjakt (@kideriksson)

/
/
/
/
stats