Lasse Berghagens gripande sista hälsning till döttrarna: "Älskar er"

Under söndagen sändes Viaplays nya satsning "Sista ordet" där intervjuer med kända personligheter visas – efter deras död. På söndagkvällen visades Lasse Berghagens avsnitt där han skickade en sista hälsning till sina döttrar Maria och Malin Berghagen.


En sista intervju med Lasse Berghagen, det var vad som sändes på TV3 och Viaplay under söndagen. Den nu bortgångne, folkkära musikern lät sig intervjuas av Mark Levengood en tid innan hans död – med vetskapen om att själva intervjun kom att sändas först efter. 

Under intervjun får Lasse Berghagen berätta om sin barndom, karriär och om den familj han själv skapat under åren. De talade om vänner, sorger och lyckliga stunder.  

Berghagens hälsning till sina barn

Berghagen blir även tillfrågad att göra en sista hälsning till sina döttrar, Maria och Malin Berghagen, och berättar då om saknaden och kärleken han känner för dem: 

– Där jag är nu saknar jag er väldigt mycket, för ni har betytt otroligt mycket för mig. Man brukar säga i glädje och sorg men det har inte varit någon sorg utan enbart glädje. Så mycket kärlek, värme och omtanke, säger Lasse Berghagen under intervjun. 

– Jag älskar er verkligen av hela mitt hjärta, tillägger han. 

Malin Berghagen om sista intervjun med pappa Lasse 

Efter att programmet visats publicerade Malin Berghagen ett inlägg på Instagram där hon uttryckte sina tankar om programmet: 

"Tack älskade pappa för ett jätte fint program. Så berörande vackert avslut. Tack fina @levengood.mark. Vart du än är pappa saknar vi dig också", skriver hon i inlägget. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Malin Berghagen Official (@mberghagen)

”Sista ordet” med Lasse Berghagen finns på Viaplay från söndagen den 29 oktober 2023. 

/
/
/
/
stats