Carolina Gynning om bråket med Viktor Philipson
Carolina Gynning om bråket med Viktor Philipson - Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Carolina Gynning om bråken med Viktor: ”Två dagars tystnad”

Carolina Gynning delar gärna med sig av både upp- och nedgångar i sitt liv. Nu berättar hon om bråket med Viktor Philipson som nästan fick henne få en panikattack.


Det var under förra året som Carolina Gynning, 45, köpte sitt drömboende: en stor herrgård vid vattnet där flera öar ingår. 

– Jag har alltså gått och köpt en gård, äntligen! Jag har letat över hela Sverige höll jag på att säga, men det har jag inte, men i alla fall i Ekeröområdet där jag tycker att det är så fint. Jag har nog letat nu i säkert åtta år efter det perfekta stället, berättade hon i podcasten ”Gynning och Berg”. 

Och det är ingen dålig bostad. Carolina har tidigare beskrivit herrgården, som är byggd på 1830-talet. Huset har två flyglar, det är högt i tak, pardörrar mellan varje rum och stora spröjsade fönster. 

Tillsammans med sambon Viktor Philipson, 38, och hennes tre döttrar flyttade familjen i in gården under hösten 2023 och verkar stormtrivas. På gården bor även familjens alla husdjur. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av CAROLINA GYNNING (@carolinagynning)

Carolina Gynning och Viktor sover i separata sovrum 

Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har bitvis varit utmanande och har både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. Carolina Gynning har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele.

I Carolinas podcast ”Gynning och Berg” som hon driver med Carina Berg, kommer hennes relation med Viktor ofta på tal. Hon har tidigare berättat att de sover i separata sovrum, av flera olika skäl. 

– Vi har ju haft ett problem ganska länge. Det är det här med Nischtis snus. Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, har Carolina tidigare sagt. 

– Det gick ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

Ytterligare en faktor till att paret sover separat är att Carolina gärna vill sova med dottern Vilda, och därför blir det ganska trångt i sängen om alla ska sova i en säng. Men de skilda sovrummen är inget som stör henne speciellt mycket. 

– Jag tycker det är jättetrevligt att slippa det där lite äckliga med sin partner. Och bara få det gossiga. 

Foto: Robert Eklund - 2019-05-01 Unicefgalan för alla barn. På bilden: Carolina Gynning, Viktor Philipson Copyright Stella Pictures På bilden: Jasmine Takacs Copyright Stella Pictures

Carolina om bråket med Viktor: ”Nu exploderar jag” 

Men det är inte bara snuset som stör Carolina. Viktor har nämligen en tendens att klampa in i huset med skorna på – och således smutsa ner hennes nyligen städade golv. 

I podcasten berättar hon om bråket som utbröt efter att Viktor återigen kommit in i köket med sina leriga kängor fortfarande på fötterna. 

– Han gled in i hallen igår i sina Timberland kängor, som han har använt sen 70-talet, det är så mycket bajs och fästingar på de här skorna. Så ställde han sig mitt på mitt nystädade golv, säger en uppjagad Carolina och fortsätter: 

– Vet du vad jag kände? Jag kände att en panikattack kom. Jag fick panik. 

Carina Berg frågar då om hon syftar på en riktig panikattack där det känns som väggarna kryper sig närmre och man får svårt att andras. 

– Lite så, för jag kände att jag orkar inte. Jag klarar det inte. Jag kände herregud, nu exploderar jag. 

Hon tillägger att hon ställt en förpackning med skoskydd i hallen så att Viktor lätt ska kunna dra på sig ett par när han behöver gå in i huset med skorna på. Något som inte riktigt fastnat i hans rutin ännu. 

– Nu har vi problem igen där hemma. Nu är det två dagars tystnad från Carolina, säger hon skämtsamt men forsätter sedan säga att det inte riktigt är så illa, men hon förtydligar att hon är riktigt arg. 

Lästips: 

Allt om Christian Bauer: Barn, jobb och Pernilla Wahlgren

12 snapsvisor till midsommar att skriva ut till ert sånghäfte

/
/
/
stats