Carola Häggkvist hyllas av sina barn Zoe och Amadeus.
Carola Häggkvist hyllas av sina barn Zoe och Amadeus. - Foto: Arkivbilder. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Göran Granlund/STELLA PICTURES

Carola hyllas av sina barn Zoe och Amadeus: "Alltid så positiv"

Carola Häggkvist hyllas i TV4:s program "Vilket liv!" och på plats för att uttrycka hur de känner för henne finns hennes två barn, Zoe och Amadeus.


Carola Häggkvist är både Sveriges kanske mest kända artist och tvåbarnsmamma. Hon har barnen Amadeus, född 1998, och Zoe som Carola blev mamma till 2012.

När det blivit dags för Carola att hyllas i TV4-programmet "Vilket liv!" var hennes två barn på plats för att delta i hyllningskören.

Carola hyllas av barnen i"Vilket liv!"

När Amadeus får frågan om hur Carola är som mamma svarar han att hon är "otroligt spontan". Han tillägger:

– Ofiltrerad, så som man tänker att hon är. Det är det som är roligt också, man är på tårna runt henne. Man utmanas, vilket jag tycker är kul. Väldigt mycket göra först och tänka sen, säger han.

Zoes fina ord om mamma Carola

Även Zoe tar ton och uttrycker hur hon tänker om sin mamma:

– Hon är stojig, sprattlig och alltid så positiv. Det gör mig jätteglad, säger Zoe, 14 år.

Under kvällen hyllades hon även av bland andra Danny Sacuedo, Vanna Rosenberg och Lasse Holm.

Planerade hyllningen till Lasse Berghagen inställd

Carola Häggkvists hyllningsprogram var planerat att sändas längre fram, men till följd av Lasse Berghagens tillstånd fick hans program, som var tänkt att sändas söndagen den 10 september, flyttas fram.

Lasse Berghagen har varit inlagd på sjukhus sedan en tid tillbaka. För närvarande ligger han nersövd då han stött på komplikationer efter en stor hjärtoperation.

Det är fortfarande oklart när "Vilket liv!" med Lasse Berghagen kommer sändas på TV4.

/
/
/
/
/
stats