• Gelas1

    Drömmer om att vara hemmfru

    Jag drömmer om att vara hemmafru!!!
    Jag hade älskat att ta hand om hem och hushåll, samt barn och min man när han kommer hem efter jobbet..

    Finns det män därute som hade velat i en liknande relation 2024 eller är allt 50/50??

  • Svar på tråden Drömmer om att vara hemmfru
  • Anonym (P)

    TS du inser väl själv att det inte är på FL du kommer hitta din rika man med family values. Rör du dig där det finns rika män?

  • Anonym (Patetiskt)
    Anonym (Kaysouw Härinnesson) skrev 2024-04-25 22:28:38 följande:
    Nej. Det ser du inte.
    Lägg av. Tjuv.

    Förövrigt så kan jag säga att hemmaliv suger för min del. Att bli hemmafru hade sugit ännu mer. Ta hand om nån karl och hans grisiga kallingar, så fan heller. 
  • Meddelande borttaget
  • Gelas1
    Anonym (P) skrev 2024-04-25 22:44:05 följande:

    TS du inser väl själv att det inte är på FL du kommer hitta din rika man med family values. Rör du dig där det finns rika män?


    Absolut inser jag det.. är inte här för att dejta.. hahaha.. Bara skapa en öppen frågeställning då det känns tabu i sveriges PK samhälle. :)
  • Anonym (Daah?)

    Orkar inte skriva mer med dessa dryga människor som tror de vet allt. Lycka till, ni lär gå långt(på gatan)

  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 22:43:06 följande:
    Anonym (Jag med) skrev 2024-04-25 22:26:34 följande:
    Varför skulle utseendet falna? Kvinnor som slipper jobba och stressa håller sig fräscha och snygga långt upp i åldern.  Att jag bara jobbar halvtid (ibland lite mer) istället för heltid är nog en bidragande orsak till att folk ofta misstar mig för att vara 17-18 ca istället för 33 som jag är. Hade jag vart en karriärist och jobbat 40-50-60h i veckan hade vartenda av de där 33 åren synts.
    Håller med. Har sett samma på min arbetsplats. Alla är slitna och trötta och de klagar. De hinner inte med att hand om sig själva. Men för loser män funkar det bra när en kvinnan sliter sig på jobbet för att betala till honom halva hyra och kostnader. Allstå jag blir föbannad på såna man. Jag vet inte om vi ska kalla de MÄN faktiskt??
    Min man hade låtit mig men det är som en slags emotionell utpressning att jag skall jobba...jag vill inte att han skall tycka jag är lat. Det är typ det som håller tillbaks mig.

    Jag vill ju kanske bidra till vår gemensamma ekonomi och så på sätt och vis men det känns inte som jag gör det ändå. Det jag tjänar behövs inte liksom. Jobbar för jobbandets skull. 

    Jag är ingen som shoppar så särskilt mycket heller, gillar mestadels second hand och jag är inte dyr i drift.
  • Anonym (Nonym)
    Gelas1 skrev 2024-04-25 22:44:33 följande:
    Alla vill INTE leva i din sosse-hbtq värld?? Vi vill leva som vi vill.. VARFÖR sticker det så hårt i ögonen på dig att vi tycker och vill leva annorlunda, för vi genuint mår bra av det??? Svenska avundsjukan rakt igenom helt enkelt... :)
    Söt du är. Jag är inte sosse.

    Har aldrig sagt att din önskan är förbjuden,det är en sanning du hittat på själv. Jag ställer bara frågor du inte svarar på.

    Varför är du själv så oerhört taggig? Lev som du vill. Men finns inga män kanske det är för att DE inte gillar ditt föreslagna upplägg.
  • Gelas1
    Anonym (Nonym) skrev 2024-04-25 23:02:11 följande:
    Söt du är. Jag är inte sosse.

    Har aldrig sagt att din önskan är förbjuden,det är en sanning du hittat på själv. Jag ställer bara frågor du inte svarar på.

    Varför är du själv så oerhört taggig? Lev som du vill. Men finns inga män kanske det är för att DE inte gillar ditt föreslagna upplägg.
    Jag har haft män som tagit hand om mig tilll att börja med, OCH skämt bort mig. Jag har även skämt bort dom med mina kvinnliga privilegier och allt jag haft att erbjuda... Var dock ej män av svensk härkomst. DÄRFÖR jag ställde en öppen fråga, OM det finns några manliga svenska män kvar därute, eller om alla är 50/50 splittra på notan män? :)  
    Att du blir så provocerad och tagen av den frågan säger mer om dig än frågan i sig? Punkt. :)
  • Gullvivor
    Anonym (Nonym) skrev 2024-04-25 22:38:14 följande:
    Men VAD? Kan du beskriva mer ingående?

    Nej, vi pratar inte bara jobb. Vi pratar barn, politik, omvärld, input från kollegor på ovanstående saker. 

    Skillnaden är att när jag är hemma med barnen, eller han, så försvinner inputen utifrån för den som är hemma. Livet kretsar kring familjen. Det blir mer att vi då tar om samma samtalsämnen om förskola, hem, barnens dag och så, än att vi får nya inspel.
    Fast när ni är hemma med barnen så antar jag att det är pga vab, då är det klart att allting kretsar kring barnen då man inte gör annat än tar hand om dem i princip.
    Men är man hemma på heltid så är man inte isolerad med barnen utan gör såklart annat utanför hemmet, träffar andra människor osv.
    Varför skulle inte en hemmafru kunna prata om barn, politik och omvärld med sin man? Eller måste man prata om sitt tråkiga jobb för sin man för att diskussionen ska vara "givande"?
Svar på tråden Drömmer om att vara hemmfru