• DidoAeneis

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Ja, äl+10, så nu går jag och nojar för att det ska vara en kemisk grav 🙈 Men det är det säkert inte!

    Haha, hade du humörsvängningar sist? Ja, molande värk kan ju tyvärr vara allt möjligt, men om du inte har haft det mellan äl och mens förut är det kanske tecken på nåt! Bra att du har test hemma snart, och du ska se att veckan går snabbt!

    Jag sa det bara rakt ut, haha. Vi är inte så sentimentalt lagda varken han eller jag. Han blev nog lite ställd att det gick så snabbt men sen glad! Men vi är såklart lite försiktiga med att fira alltför mycket iom att det är så tidigt. Hans ex fick ett missfall i vecka 12 innan de fick sina två barn. Några nära vänner vet, men de flesta får vänta ett tag, och barnen får vänta till efter kub. Så gjorde vi sist, det kändes skönt.

  • DidoAeneis

    Ja! Med största sannolikhet går det ju faktiskt bra!
    Haha ja, man bara väntar och väntar på olika saker. Är så SKÖNT när man har ett levande och friskt barn i sina armar. Då börjar man vänta på andra saker, sluta amma så mkt, sova hela nätter, börja krypa, gå, prata osv osv. Borde leva lite mer i nuet.

    Alltså SJUKASTE och kanske tmi. Jag har aldrig haft hemorrojder under graviditet förut, men nu har jag fan TVÅ stycken?? Redan? Hemskt! Ska jag gå så här nu hela grav? Hoppas salva hjälper. Måste ju bero på hormonerna?? Har alltså aldrig haft det, varken under graviditet eller annars.

    Jamen alltså hormonerna går ju bananas för oss brudar rent generellt under cykeln, så svårt att veta vad som är vad kanske. Men hoppas det beror på hcg! Fler symtom??

    Haha, det var jävligt avslappnat. Nä, jag är lite av en sladderkäft, så jag brukar berätta för folk rätt tidigt. Skiter det sig får man väl säga det efteråt då. Vet du redan nu hur du ska berätta för sambon om det tar sig?

  • DidoAeneis

    Ja, kan ju vara orelaterat till grav, men har inte varit förstoppade, så det känns skumt!! Oavsett jävligt trök! Men men, får ordna kräm och hoppas det går över. Skönt din ej är smärtsam iaf 😅

    Men wow, konstant molvärk på äl+6 känns ju ändå jäkligt lovande?? Du kände inte så förra månaden, antar jag? För egen del har symtomen helt lagt sig här. Men det är rätt skönt, bävar för illamående, det är såååå hemskt fram till vecka 16 typ. Hur mådde du din förra grav?

    Jamen precis, det är ju annat om man inte har försökt riktigt eller varit lite mer "händer det så händer det". Är ju ingen vidare överraskning nu direkt när man haft sex på beställning 😂

  • DidoAeneis

    Jag tror du är gravve, kvinnan. Vi har lätt för att bli gravida.

    Usch jobbigt med så seg graviditet! Hoppas denna blir bättre! Jag märkte dock lite skillnad på första och andra i det att jag fick mycket mer foglossning andra gången. Men jag blev å andra sidan mycket mindre svullen andra gången! Blir spännande att se hur tredje blir nu.

    Ja, testdatum närmar sig med stormsteg! Imorgon ska jag ta mitt sista test också för att lugna nerverna lite. Men inget talar för att mensen är på väg. Lite molvärk, men det brukar jag ej ha innan mens. Jag försöker övertyga mig själv om att det går vägen, det här.

  • DidoAeneis

    Ja, jag har också så sjukt dåligt tålamod. Var nära att ta det sista testet idag bara för att jag var uttråkad, men stod emot.

    Alltså om jag inte hade testat redan så hade jag känt mig koko idag. Jag var ute och gick en lång promenad på förmiddagen. Mot slutet kände jag smärta i ligamenten typ nederst i magen. Hade extrema problem med det mot slutet av senaste graviditeten och även några månader efter förlossningen. Blir nu lite rädd för att det ska bli illa snabbt denna gång för att kroppen inte har hunnit läka ordentligt. Hoppas det bara var en engångsföreteelse... Men bådar väl ändå gott för att det är "på riktigt".

  • DidoAeneis

    Gjorde massa yoga och stretching sist, det var typ det enda som hjälpte. Så färväl börja med det tidigt denna gång.

    Ja soligt här också idag men kallt! Fick oväntat stå i pulkabacken i 1,5 h efter dagishämtning, och det var INTE varmt.

    Nämen gud, så äre ju! Så fort man hör om nån som blivit gravid blir man lite avis. Hon som jag hoppades att jag skulle kunna hålla jämna steg med är nu i vecka 21 typ. Aja, vi verkar ju iaf bli föräldralediga tillsammans. Men fyra månader är MYCKET i bebistid, haha. Vi hängde med en tremånaders bebis häromdagen, det är ju bara ett litet kolli.

    Jaaa imorn testar jag igen! Blir spännande, hoppas på ett starkare test. Och snart är halva veckan över, sen är det helg och test för dig! Är så spänd!!

  • DidoAeneis

    Usch, jag har inga goda nyheter. Negativt test. Inväntar mens. Skriver mer sen, roddar barn här. Testa inte före bim!!!

  • DidoAeneis

    Ligger och ammar lillan.

    Vad konstigt med blod, kvinnan?? Du är väl bara.på äl+8? Nidblödning? Det kan väl inte vara mens redan? Berätta hur det har utvecklat sig.

    Alltså guuud. Haha. Jag är ju inte sentimentalt lagd, så jag sörjer inte något "barn" som så, men jag hade bara velat ha äl-sexet överstökat! Oerhört osexigt att ligga på beställning. Men nu förväntar jag mig att vi måste påt igen här om några veckor. Jag vill också liksom bli klar med graviditet och bebistid, jag vill komma igång med livet igen! Men men. Inte än. Kommer aldrig att testa före bim igen. Väldigt onödigt att bli glad över positivt test för att sen bli besviken några dagar senare. Är ju tydligen väldigt vanligt med kemisk grav, runt 50%. 

  • DidoAeneis

    Och gissa om jag känner mig löjlig som har haft alla dessa symtom 😂 Hjärnan kan spela en många spratt!

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning