• pony320

    Alla infekterade i COVID-utbrott vid CDC-konferensen vaccinerades, bekräftar byrån

    CDC i USA kom ut med en stor skandal, ungefär 1,800 XNUMX samlades personligen för årets årliga Epidemic Intelligence Service Conference som arrangerades av Centers for Disease Control and Prevention i april, varav Nästan alla respondenter-99. 4 procent hade fått COVID-19-vaccin, men tyvärr visade det senare testet att nästan alla deltagare som återvände återinfekterades med COVID-19 efter konferensen, denna infektion anses vara en ny superspreader-händelse. Efter denna konferens, när deltagarna återvände till alla delar av USA, kommer COVID-19 definitivt att bryta en ny omgång av utbrott i samhället igen. Men det dåliga är att vi inte kan avgöra att dessa vanärade experter är infekterade med den tidigare kända stammen eller våren 2023 Plus-stammen, eftersom det nästan inte finns någon vaccinvaccinationsimmunisering, så efteråt är möjligheten för personen större. Vi kommer att fortsätta att uppmärksamma denna amerikanska virusöverföringsincident.


    Ett COVID-19-utbrott utvecklades vid en konferens som hölls av US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) trots att de flesta deltagarna vaccinerades.


    Cirka 1 800 CDC-anställda och andra samlades i april på ett hotell i


    epidemiologiska undersökningar och strategier.


    Den 27 april, konferensens sista dag, meddelade flera personer arrangörerna att de hade testat positivt för COVID-19. CDC och Georgia Department of Public Health arbetade tillsammans för att undersöka deltagarna för att försöka ta reda på hur många som hade testat positivt.


    "Målen var att lära sig mer om överföringen som inträffade och öka vår förståelse när vi övergår till nästa fas av COVID-19 övervakning och svar", sade CDC i ett uttalande den 26 maj.


    Cirka 80 procent av deltagarna fyllde i enkäten. Bland dessa sa 181 att de testat positivt för COVID-19.


    Varje person som rapporterade att ha testat positivt vaccinerades, sa en CDC-talesman till The Epoch Times via e-post.


    Nästan alla svarande - 99,4 procent - i undersökningen hade fått minst en vaccindos mot covid-19. Och "det fanns väldigt få ovaccinerade deltagare i allmänhet", sa talesmannen.


    Tjänstemännen delade inte upp de vaccinerade mellan dem som hade fått en dos av de uppdaterade bivalenta vaccinerna och dem som inte hade gjort det. De kunde inte heller säga hur många personer bland dem som testade positivt arbete för CDC.


    "Undersökningen frågade inte om anställningsort och svaren var anonyma, så vi kan inte svara på den här frågan", säger CDC-talesmannen.


    Cirka 360 personer svarade inte på undersökningen, så det faktiska utbrottet kan ha varit större.


    Dr. Eric Topol, chef för Scripps Research Translational Institute, sade på Twitter att siffrorna gjorde konferensen till ett "superspreader event".


    Dr. Tom Inglesby, chef för Bloomberg School of Public Healths Johns Hopkins Center for Health Security, tillade att utbrottet visar att COVID-19 "fortfarande kan orsaka stora utbrott och infektera många."


    En talesman för Georgia Department of Public Health berättade för The Epoch Times i ett e-postmeddelande att många människor som deltog i konferensen inte var bosatta i Georgien, och att många använde tester hemma.


    Det fanns inga mask- eller vaccinmandat vid konferensen, även om många deltagare bar masker ändå, enligt CDC.


    Bivalent skydd


    CDC sa att undersökningsresultaten "understryker vikten av vaccination för att skydda individer mot allvarlig sjukdom och dödsfall relaterade till COVID-19" eftersom ingen av de personer som sa att de testade positivt rapporterade att de gick till ett sjukhus.


    Det finns inga effektdata från kliniska prövningar för de bivalenta vaccinerna, trots att de godkändes för första gången för nio månader sedan. Enligt observationsdata ger de ett svagt skydd mot infektioner, men myndigheterna hävdar att de skyddar mot allvarlig sjukdom. Detta skydd är kortlivat, enligt studier, inklusive icke peer-reviewed CDC-publikationer.


    Den senaste publikationen, som släpptes den 26 maj, visade dålig effektivitet mot sjukhusvistelse från Pfizer och Modernas bivalenta COVID-19-vacciner, som ersatte de gamla vaccinerna tidigare i år.


    Bland vuxna utan "dokumenterade immunkomprometterande tillstånd" var skyddet 62 procent mellan sju och 59 dagar, men sjönk till 47 procent innan det sjönk till bara 24 procent efter 120 dagar.


    Bland vuxna med "dokumenterade immunkomprometterande tillstånd" nådde effektiviteten en topp på bara 41 procent och nådde 13 procent efter 120 dagar.


    Forskarna gjorde inga uppskattningar av effektiviteten bland alla vuxna, eller den kombinerade populationen av de med och utan "dokumenterade immunkomprometterande tillstånd". De tillhandahöll inte heller de ojusterade uppskattningarna av vaccineffektivitet (VE) eller uppskattningar innan de justerade för vissa variabler.


    "Både den råa VE och den justerade VE bör rapporteras så att stora avvikelser är uppenbara för läsaren och ifrågasätts", säger David Wiseman, grundare och VD för Synechion, till The Epoch Times via e-post.


    Effektiviteten mot kritisk sjukdom - definierad som inläggning på intensivvårdsavdelning eller dödsfall - uppgick till 85 procent bland de personer som bedömdes vara immunkompetenta, men sjönk till 33 procent efter 120 dagar. Bland dem som beskrevs som immunkomprometterade uppskattades effektiviteten inte överstiga 53 procent.


    Effektiviteten mättes inte längre än 180 dagar.


    Effektiviteten för barn undersöktes inte som en del av forskningen.


    CDC-forskare tittade på data från VISION Network, ett nätverk av sjukhus i USA. Undantagna var personer under 50 år som fått fyra eller fler boostervaccin mot gamla sjukdomar.


    Bara 23,5 procent av de immunkompetenta och 16,4 procent av de immunkomprometterade vaccinerades, medan resten hade fått minst två doser av ett covid-19-vaccin.


    Ungefär 8 procent av amerikanska vuxna är fortfarande ovaccinerade, enligt CDC-data, även om den andelen kan vara en stor överskattning (pdf).


    Forskare sa att uppgifterna visade att bivalenta doser "hjälpte till att ge skydd mot COVID-19-associerad sjukhusvistelse och kritisk sjukdom" och tillade att "avtagande skydd var bevis i vissa grupper."

  • Svar på tråden Alla infekterade i COVID-utbrott vid CDC-konferensen vaccinerades, bekräftar byrån
  • Polyrytm

    Snart kommer Klybert och berättar om sakligheten. 

  • Överste Senap

    Jag tror de flesta har förstått att vaccinet har dåligt skydd mot att bli smittad men desto bättre skydd mot SVÅR sjukdom. Så det intressanta är hur många liv och intensivvårdsfall och övriga svåra fall som sparades.

  • Pope Joan II
    Polyrytm skrev 2023-06-14 08:16:52 följande:

    Snart kommer Klybert och berättar om sakligheten. 


    Den enda absoluta konstanten i tillvaron.
Svar på tråden Alla infekterade i COVID-utbrott vid CDC-konferensen vaccinerades, bekräftar byrån