• Malls

    Bra och dåliga förskolor i Luleå?

    Vi ska flytta till Luleå och jag vill nu få lite koll på vilka förskolor som funkar bra och vilka som inte gör det för att ta in det i beslutet av var i Luleå vi ska bosätta oss. 
    Berätta vilken förskola du har erfarenhet från och om det var bra eller dåligt där. Jag vill hemskt gärna vet anledningen till den positiva/negativa bilden av förskolan så skriv gärna en motivering till er åsikt Glad

    Vi är i dagsläget mest inne på att bo på Mjölkudden/Notviken, Bredviken/Kronan eller Bergnäset men är tidigt i flyttprocessen så även andra områden kan komma att bli intressanta så ge gärna recensioner även för andra förskolor!

    Det vi värdesätter i en förskola är BRA personal som verkligen sätter barnens bästa först, att de är måna om att barnen ska känna sig trygga och sedda, bekräfta känslor o.s.v. Vi förespråkar nära föräldraskap/attachment parenting för de som är bekanta med begreppen.
    Sen är det viktigt att barnen får vara ute ganska mycket och att det finns en planering kring aktiviteter m.m. I vår nuvarande förskola som vi är mycket nöjda med har de t.ex. alltid pysseldag på måndagar, utflykt till skogen på tisdagar och rörelse/dans på fredagar. Hur är uppläggen i de förskolor ni haft ert barn på i Luleå? Någon som gör liknande?

    Vår son kommer fortfarande vara rätt liten när han ska börja på förskola i Luleå, under två år gammal så det är extra viktigt att höra om småbarnsavdelningarna. Stort tack på förhand! Hjärta

Svar på tråden Bra och dåliga förskolor i Luleå?