Bagare hur gör man äkta franskbröd bullar? Och hur gör man äkta pizzadeg?
Vad är hemligheten??
Vad är hemligheten??
Vad är hemligheten??
Någon glad bagare som vet...
Mycket handkraft. Om du inte svettas så är det inte värt det.
Proteinrikt bagerivetemjöl är en förutsättning. Jag brukar använda Manitoba Cream med bra jäskraft, när jag bjuder på bröd tror folk det är bageribakt
Proteinrikt bagerivetemjöl är en förutsättning. Jag brukar använda Manitoba Cream med bra jäskraft, när jag bjuder på bröd tror folk det är bageribakt
Proteinrikt bagerivetemjöl är en förutsättning. Jag brukar använda Manitoba Cream med bra jäskraft, när jag bjuder på bröd tror folk det är bageribakt
Proteinrikt bagerivetemjöl är en förutsättning. Jag brukar använda Manitoba Cream med bra jäskraft, när jag bjuder på bröd tror folk det är bageribakt