Frysa ojästa kanelbullar?
Gillar detta recept: www.koket.se/nyhetsmorgon/mia-ohrn/mia-ohrns-kardemummabullar/
Men hur länge ska bullarna jäsa? De kan ju inte börja jäsa förrän de först tinat så hur ska man räkna?
Gillar detta recept: www.koket.se/nyhetsmorgon/mia-ohrn/mia-ohrns-kardemummabullar/
Men hur länge ska bullarna jäsa? De kan ju inte börja jäsa förrän de först tinat så hur ska man räkna?
Ett alternativ är ju att göra bullarna klara dag 1 och låta dem jäsa i kylskåp över natten. Nån som har ett sånt recept?
Tills de är dubelt så stora. Hur lång tid det tar är ju olika. Man får kolla dem helt enkelt.
Du behöver inget speciellt recept för att kalljäsa bröd.
För kalljäsning behövs oftast mindre jäst, då degen jäser under längre tid.
Tack!
Jag har läst just det där om jäst. Det är därför jag gärna vill ha ett recept. Jag vill ju inte ta för mycket jäst så att bullarna blir äckliga. Jag vill ju inte heller ta för lite så att de inte jäser.