Frusen och Feber efter mat!
Hejsan!
Jag har alltid haft ett problem när jag äter mat. Det spelar ingen roll hur lite eller hur mycket mat, eller om den är varm eller kall.
Min vanliga temp är på 36.4 och när jag ätit så höjs den till 37.4 till 38,7. Jag har nog aldrig haft lägre än 37.5 efter maten och adrig högre än 38.7. Det är ofta jag få "feber" och det varar i ca 1-3 timmar. Och varför tiden varierar vet jag inte. men oftast behöver jag gå och lägga mig under en värmepläd och somna lite, eftersom jag får huvudvärk av febern ibland. käka 2 knäckemackor och 2 ägg fö 5 min sen och kroppstempen är upp på 37.6
Jag har haft detta nu i snart år och mitt liv har inte ändrats, jag studerar fortfarande och tränar regelbundet så ingen av den vanliga vardagen har ändrats. Jag vet att jag haft det mer än 2 å, men det är de senaste2 åren som jag "dokumenterat det lite". Jag har enligt läkaren ett väldigt känsligt immunförsvar då jag är allergisk mot en hel del, men äter inte det och enligt homeopaten så är jag tempraturkänslig.
Min fråga om det är fler som har det problemet?