• Anne123

    Champagne i cocktailglas

    Hej!
    Det kommer gäster imorgon och som fördrink tänkte jag servera champagne. Kan man hälla upp detta i cocktailglas men en färsk jordgubbe på kanten eller detta ser väldigt konstigt ut?

  • Svar på tråden Champagne i cocktailglas
  • puss

    Jag skulle tycka det var lite kul.

    Man måste inte vara så uppkörd.

  • puss
    La Lola skrev 2014-02-28 08:43:47 följande:

    Men ställ fram flaskan o låt gästerna dricka direkt ur den....

    Nä, det förslaget är dumt o jag överdrev bara.
    Ta de glas du tycker är finast o som du har hemma!
    Gästerna kommer inte klaga o gör de det kan de gå hem igen tycker jag.

    Själv hade bara gått omkring med drycken, oavsett om den serverades i "rätt" glas eller inte, o inte druckit en droppe.
    Finns nog inget äckligare än champagne. Tungan ute


    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
    Men ditt lilla Ellos-spöke (älskar ju dig!!).

    Det finns massor av olika smaker.
  • La Lola
    puss skrev 2014-02-28 09:41:59 följande:
    Men ditt lilla Ellos-spöke (älskar ju dig!!).

    Det finns massor av olika smaker.
    Hahahaha! Ja o alla jag har smakat har smakat lika illa! Precis som med vin. Odrickbart ju. Tungan ute
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • puss
    La Lola skrev 2014-02-28 09:56:05 följande:
    Hahahaha! Ja o alla jag har smakat har smakat lika illa! Precis som med vin. Odrickbart ju. Tungan ute
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
    Du är bergis en cider-tjej.
  • La Lola
    puss skrev 2014-02-28 09:57:38 följande:
    Du är bergis en cider-tjej.
    Jepp! Förr gick öl ner också.
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • Farsa på stan

    Menar du sådana som ser ut som martiniglas? Det går väl bra, tycker jag.

    Fruktansvärt att folk tipsar om att förstöra champagnen med likörer och annat hemskt. Ska man göra sådant duger väl vilket billigt mousserande vin som helst.

  • Monchichier
    Farsa på stan skrev 2014-03-04 12:09:54 följande:
    Menar du sådana som ser ut som martiniglas? Det går väl bra, tycker jag.

    Fruktansvärt att folk tipsar om att förstöra champagnen med likörer och annat hemskt. Ska man göra sådant duger väl vilket billigt mousserande vin som helst.
    New York New Year och Caribbean Champagne blir godast med Pol Roger
  • Farsa på stan
    Monchichier skrev 2014-03-04 12:22:18 följande:
    New York New Year och Caribbean Champagne blir godast med Pol Roger
    Brutalt!
  • Bleu
    Monchichier skrev 2014-03-04 12:22:18 följande:
    New York New Year och Caribbean Champagne blir godast med Pol Roger

    Pol Roger förstör man inte med likörer!
  • Monchichier
    Farsa på stan skrev 2014-03-04 12:47:29 följande:
    Brutalt!
    Inte alls. Det finns ingen anledning alls att dricka billigt vin någonsin. Sådant brukar inte duga till någonting annat än att bevara en fylla konstant
  • Monchichier
    Bleu skrev 2014-03-04 12:50:40 följande:

    Pol Roger förstör man inte med likörer!
    Okej om vi pratar Krug, men Pol Roger, jo.
    Det är inte att förstöra, det är att hotta upp och förnya
  • Bleu
    Monchichier skrev 2014-03-04 12:54:30 följande:
    Okej om vi pratar Krug, men Pol Roger, jo. Det är inte att förstöra, det är att hotta upp och förnya

    När det gäller champagne(åtminstone den som är värd namnet) är jag purist.
  • Farsa på stan
    Monchichier skrev 2014-03-04 12:54:30 följande:
    Okej om vi pratar Krug, men Pol Roger, jo.
    Det är inte att förstöra, det är att hotta upp och förnya
    Är detta du (den tunnhårige mannen alltså)?

  • Monchichier
    Farsa på stan skrev 2014-03-04 14:57:39 följande:
    Är detta du (den tunnhårige mannen alltså)?

     


    Haha! Nej, Cola ska inte blandas med alkohol
Svar på tråden Champagne i cocktailglas