• HaNi91

    mat efter dopet

    Vi ska ha dop i juni och har skrivit lättare förtäring samt fika på inbjudan. Därför har vi tänkt bjuda på pastasallad där vi förblandat pasta, sallad, tomat och gurka, sen tänkte vi ha andra tillbehör i skålar vid sidan om samt ha bröd och smör till. Vad tycker ni om detta alternativ samt vad skulle ni vilja ha som andra tillbehör i salladen? Vi kommer att bli mellan 60 och 70 personer.

    Eller har någon nått annat alternativ som inte blir för dyrt?


  • Svar på tråden mat efter dopet
  • passo

    Oliver,fetaost, soltorkade tomater,kyckling, tonfisk ,räkor, paprika i olika färger, mozzarella, lite pesto i pastan är gott. Paj är också enkelt och gott. Då kan man göra olika pajer, ost&skink, västerbottensost,köttfärs mm.

  • passo

    Och olika dressingar såklart, vitlök, vinegrette, rhode Island..

  • nozpa
    passo skrev 2013-05-30 14:28:42 följande:
    Oliver,fetaost, soltorkade tomater,kyckling, tonfisk ,räkor, paprika i olika färger, mozzarella, lite pesto i pastan är gott. Paj är också enkelt och gott. Då kan man göra olika pajer, ost&skink, västerbottensost,köttfärs mm.

    Så hade jag också gjort. Samt dressing och bröd/frallor.
Svar på tråden mat efter dopet