Julklappsrim skrev 2017-10-04 19:01:35 följande:
Ja, stevia verkar bra.
Personligen äter jag socker när jag vill ha ngt sött, men för de som inte vill det verkar ju stevia vara det bästa.
Samma här, men stevia skippar jag de produkter de har, då dessa innehåller en jävla massan annan skit.
Finns rent och köpa, men aldrig fått tummen ur, då jag inte speciellt ofta gör bakverk.
Odlade själv stevia nått år, men kassa somrar(var 5 i rad då), och lite fel jord, och galen svärfar(han trodde sig kunna nått om trädgårdsarbete, den värsta han gjorde var när han sa man måste tjuva äppelträd, vilket med förde vi slapp äpplen i flera år tills vi kom på han, det var unga ungträd och sorter som behöver tid och utveckla sig(citronäpple(kallas även för melon äpple) och antonovka).
Stevian gav jag upp, men sött som faan var bladen, och mysko färg blev det på sakerna.
Lite problem med klorofyllen, då den var lite lurig och få bort.
Försökte med och kurera bort klorofyllen.
Men långsam torkning i kyl och nedfuktning vid behov.
Fick aldrig det resultat jag ville ha, kanske därför det är extraherade produkter man ser i handeln.