• sommar2019juni

    Kraftiga sammandragningar

    Hjälp mig att tänka klart❤️🤞🏽


     


    Har varit sjukskriven sen v28 pga prematura sammandragningar, dessa har kvarstått och blivit kraftigare ju längre gången jag är, förmodligen mer förvärkar i nuläget.


     


    Är idag i v39+0, och haft kraftiga förvärkar i ca 4 dagar, inte konstant men skulle förklara det som regelbunda sammandragningar och så mitt i allt är det en riktigt ont förvärk.


    Magen är mer eller mindre stenhård hela tiden och mitt psyke börjar tryta, vi var tvungen att göra oss redo på att han kunde komma där i v28 och har sedan dess haft en lång smärtsam väntan liksom?


     


    När vi var in på koll på specialistmödravården i v34 sa överläkaren att vi ska vara redo på att de kan gå snabbt iom att kroppen arbetat med SD så lång tid. Vi har 1h bilfärd till förlossningen.


    Vad hade ni gjort? Jag har ju liksom ont men har också vant mig att ha ont så otroligt länge. Har inte så ont att jag inte klarar det men är så less psykiskt på denna smärta och ovetande om någonting? vilket jag förstår att de är så!


     


    Lite rörigt jag vet men hoppas ni kanske kan ge mig något svar på något ❤️🥰

  • Svar på tråden Kraftiga sammandragningar
  • Zaro

    Det är ju helt normalt att föda from vecka 37. Be om tidigare igångsättning annars.

  • sommar2019juni

    Jaa jag vet att det är liksom normalt och redo att föda nu, men tTor man att de kan vara på G som de är nu, bör jag ringa in, jag är helt slut, kan jag få igångsättning nu

  • Anonym (C)

    Skriver son tidigare. Be om tidigare igångsättning, det borde dom kunna ordna. Säg att du har väldigt ont osv.

Svar på tråden Kraftiga sammandragningar