• Hyllemor

    Vill du läsa en roman om historia där tidsresor är ett litet inslag?

    Tycker du om att läsa och gillar du tidsresor och/eller historia? Vill du läsa en tidsreseroman som ännu inte är utgiven och hjälpa till med feedback så att historien kan bli bättre än vad den är just nu?


    Jag och min man har under två års tid skrivit en tidsreseroman som nu är helt färdig och söker testläsare som kan tänka sig att läsa igenom vår roman och komma med feedback under tiden. Om du bara orkar läsa ett kapitel eller två är det också till hjälp men vi behöver framför allt någon som orkar ta sig genom större delen av romanen men du får så klart läsa igenom några sidor först så att du känner att boken fungerar för just dig. Historien utspelar sig framför allt under år 1677 men även under 1942 och 1987.


    Vi delar dokumentet via google docs så att du kan ändra och kommentera direkt i dokumentet, men om du föredrar att kommentera på annat vis kan vi så klart ordna det. Vi skickar det antalet sidor som du bestämmer, så att vi kan ta i beaktande de kommentarer som du lägger till och när du har läst och kommenterat en bit, så skickar vi antalet överenskomna sidor löpande, så att du hinner läsa och kommentera.


    Skriv en kommentar här eller skicka ett PM om du är intresserad av att hjälpa oss. 

Svar på tråden Vill du läsa en roman om historia där tidsresor är ett litet inslag?