• Emmachan

    Vet inte vad jag ska göra

    Jag och min sabo har ett barn sedan tidigare, på 2 år. Vi fick en svacka i vårt förhållande efter hon föddes och bråkade väldigt mycket. Det slutade med att han bodde hos en tjejkompis i 4 månader och jag hade min dotter på heltid. Han hörde inte av sig på dessa 4 månader varken till mig eller dottern. Jag blev även ekonomiskt drabbad av detta.

    Till sist började vi prata igen och träffas. Vi redde ut det hela och han flyttade hem. Han fick ett bra jobb med bra lön och verkade mer stabil. Även om bråk dök upp ibland och det förflutna drogs upp, var det bättre.

    Jag fick precis reda på att jag är gravid igen, 7 månader efter han flyttade tillbaka. Jag hade tagit ett akut p piller som inte hade fungerat. När jag berättade för han blev han glad och kom hem med blommor. Jag berättade att jag är orolig då jag inte är 100% säker på oss. Sedan dess har han varit nedstämd, passiv, lättirriterad. Pratar om att bo separat, och jag bara gråter. Han säger att hans mentalitet är dålig och leker inte längre med vår dotter. Han gick på en fest hos sin kollega som jag inte kunde förmå att gå till. Kan inte dricka och vill inte låtsas som att allt är bra.

    Jag har nu tre stora alternativ:
    Behålla och försöka reda ut det. 
    Behålla och vara själv med två barn (svårt ekonomiskt)
    Inte behålla och bo själv med dottern. 

    Dessutom har jag skuldkänslor eftersom min dotter skulle älskat ett syskon.

    Behöver lite synpunkter på detta :/

Svar på tråden Vet inte vad jag ska göra