• Tekvinnan

    Norlandia förskolor -Upptäckten?

    Hej! Någon som har erfarenheter av Norlandia förskolor Upptäckten i Uppsala? 

    Vi fick en bra feeling efter att ha besökt förskolan inför förskoleval. Men fick nyligen höra att det är kaos på förskolan. Vikarier som börjar och slutar med kort varsel, rektorn som också tydligen slutat pga situationen? Någon som har arbetat där som vet något? Eller som har barn där?

  • Svar på tråden Norlandia förskolor -Upptäckten?
  • Anonym (SWD)

    Hej!

    Jag har ett barn på denna förskola och tycker den är jätte bra.

    Det du hört stämmer, har varit ganska stökigt där bland personalen. Vet inte riktigt varför, kan dock säga att även om rektorn var super trevlig så är den nya mkt mkt bättre! Känns som att nya rektorn är mkt kunnigare och bättre på jobbet generellt. Vi har fått feeling att det börjar vända och bli mkt bättre nu, den stökiga perioden bland personalen verkar typ lugnat sig. Ett stort plus är också att en av de ordinarie/fastanställda pedagogerna som slutade förra året för jobb på en annan förskola kom tillbaka nyligen :) riktigt bra pedagog! 


    Pratat med en förälder som valt att byta förskola, vet inte exakt varför. Kanske har att göra med situationen då det var lite stökigt.


    Vårt barn trivs jätte bra och vi har inte haft några större problem, har varit några ggr man känt att det kanske varit rörigt under dagen men inget så stort att vi klagat eller så. Tänker att det är så ibland :) Dem gånger vi velat diskutera/fråga nåt så har pedagogerna varit väldigt behjälpliga.


    Vi har fått väldigt bra känsla av pedagogerna, de är jätte trevliga och känns proffsiga. De ger väldigt mkt feedback på hur dagen gått osv när man hämtar, så känns som att de har bra koll.

    Det är fräscha lokaler & bra mat, deras gård är ju inte den roligaste men barnen verkar glada ändå :) 


    Ser att det var ett tag sen du skrev.. hoppas iaf denna info kan vara till lite hjälp :) 

Svar på tråden Norlandia förskolor -Upptäckten?