Dumt att lägga det frysta kycklingklubborna i kylskåpet?
Hej, jag köpte två påsar som innehåller kycklingklubbor. Det var extrapris, så jag passade på. I efterhand tänkte jag att jag borde ha lägga den ena påsen i frysen och fokusera på den första påsen. Jag visste helt enkelt inte att det skulle vara så många klubbor, som tar sin tid att få i sig alltihopa.
Jag fattar ju att jag inte kan tillaga alltihopa på en gång, det orkar jag inte äta upp.
Nu när klubborna finns kvar i påsen och finns i kylskåpet. Hur snabbt kommer dessa att bli dåliga?
Jag funderar på att trycka i mig så gott det går imorgon. För annars komme rjag abra bli så besviken på att de blivit gamla och slänga hela klubbor som har blivit oätna.
Nu vill jag inte höra: ''Näsan är en underskattad instrument''. Detta handlar om att försöka trycka i sig klubborna innan de blivit gamla och därför tänker jag inte gå utifrån näsan. För lukten kommer inte att hjälpa mig om jag bör äta alltihopa med en gång, eller om jag kan ta det i det långsamma tempot.
Jag är en sportnisse, så jag bryr mig inte om jag får i mig det lilla extra kalorierna. Men jag vill helt klart hinna äta, innan jag blir tvungen att eventuellt slänga hela klubbor.
Tack för svar, gott folk!