MAC AND CHEESE!!!!
Kan någon berätta hur man gör Mac and cheese på spis? Akut!!
Kan någon berätta hur man gör Mac and cheese på spis? Akut!!
Google brukar väl vara bäst?
Jag gör en bechamel, och sen flertal olika smakrika ostar.
Sen gratinerar jag ibland.
Lustigt undrade samma ;)
Då har ni svar nu.
Ost som bör vara med i mitt tycke är:
Gruyère och cheddar, sen kan man ta vad man vill nästan.
Brukar bli dom två, och pecorino/parmesan också, sen kan jag ta vad jag råkar ha.
Kan bli upp till 5 olika ostar ibland.
Kan man göra en bechamelsås, så kan man göra detta utan recept.
Det är bara för enkelt detta, men mycket gott.
Jag gör bara mac&cheese när jag är lat och gör på det lata sättet - koka makaroner (eller annan formpasta) häll på grädde och kryddor, ös i en jävla massa FÄRDIGRIVEN I PÅSE!!!!! (uberviktigt) ost och käka med något enkelt typ överblivna köttbullar.
Inte gourmet-mac&chees, direkt, men snabbt och enkelt och utan krusiduller.