Åh, så hade jag alltid när jag hade kommit upp i hennes ålder :) jag älskade det!
Vi körde även häxparty på halloween med spöktema haha!
Men här är mitt förslag,
Till förrätt: serranoskinka, och eventuellt lite ost, med melon, vindruvor och baguette
Varmrätt: kycklingfilé/fläskfilé med potatisklyftor eller gratäng med bearnesås och en liten sallad till om hon gillar det. Kan även göras till spätt med både kyckling och fläskfilé om man vill göra det extra piffigt!
Dessert: pannacotta med hallonsås och kanske några färska att toppa med.
Detta är både gott och ganska lättlagat, pekkas färdiga potatisgratäng är jättegod med lite extra grädde och pannacottan gör du dagen innan. Bea kan du köra på pulver och det kommer inte heller märkas av tjejerna :)
Googla innetemperatur på köttet du valt och kör med termometer tills det är typ 4-5 grader kvar, tex kyckling är klar vid 72 då tar du ut den när den är på 67-68 så stiger den och blir perfekt.
Nu blev det väldans långt men hoppas du fick något tips i alla fall :)