Ätit 7 dagar gammal grädde..
Ok åt en 7 dagar gammal grädde, oöppnad, fråga inte varför...
Kommer något hända mig? åt ca en tesked...
Ok åt en 7 dagar gammal grädde, oöppnad, fråga inte varför...
Kommer något hända mig? åt ca en tesked...
Kanske lite mer än en tesked..
Du kommer dö om du inte gör ett kaffelavemang inom 30min
Du kommer dö om du inte gör ett kaffelavemang inom 30min
Om den smakade och luktade okay och inte såg klumpig ut så är den okay att äta.
Ehhh??
Om den smakade och luktade okay och inte såg klumpig ut så är den okay att äta.
Såå vad menar du då? Kommer inget hända?
Du har ätit gräddens barn. Efter sex dagar bildar grädden ett gräddbarn som ser ut och smakar precis så som du beskriver det. Jag skulle också rekommendera ett kaffelavemang skyndsamt.
Vet inte om du är helt seriös eller om människor helt enkelt kommit så långt ifrån hur mat produceras så att en sån fråga är motiverad. Inget kommer att hända. Du dör inte.
Vet inte om du är helt seriös eller om människor helt enkelt kommit så långt ifrån hur mat produceras så att en sån fråga är motiverad. Inget kommer att hända. Du dör inte.
När det gäller mjölkprodukter så är det så att om de luktar och smakar ok så är de ok! Man kan äta sur mjölk/grädde också, men jag vet inte när/om den blir ohälsosam att äta. Så du behöver inte vara orolig!
Mjölk brukar hålla minst en vecka efter bäst före-datum, grädde ännu längre(kan dock bli lite klumpig), CF flera veckor. Så släng aldrig något utan att smaka!