• mape81

    Mjölkprotein provokation VUXEN

    Hej,

    Jag vet att det korrekta sättet är att göra en allergiprovokation (i detta fallet mjölkPROTEIN) är i samråd med läkare, men då det gäller en vuxen så gör vi det på egen hand.

    Jag kommer ihåg att man "undviker helt" i ett antal veckor... men SEN?

    Ska man "chocka" kroppen med en viss mängd för att se om det blir en reaktion, och i så fall VILKEN mängd och av vad?

    Jag tänker att det inte blir något tydligt resultat om man "smyger" in lite grädde i maten eller smör på mackan.

    Eller är det så att kroppen kommer reagera på "chocken" även om man inte är allergisk då det blir just en "chock"?

    Någon som kan klargöra detta för mig?

    Och det gäller som sagt en VUXEN, hade aldrig gjort något på egen hand med ett barn.

Svar på tråden Mjölkprotein provokation VUXEN