Hur smakar fryst avokado?
Den som man ser i frysdisken som är fryst i bitar, hur smakar den efter tining? Ok på smörgås/i sallad?
Hur tinar man den bäst isf? Hur lång tid tar det i rumstemperatur?
Jag ska inte göra smoothies etc med den.
Den som man ser i frysdisken som är fryst i bitar, hur smakar den efter tining? Ok på smörgås/i sallad?
Hur tinar man den bäst isf? Hur lång tid tar det i rumstemperatur?
Jag ska inte göra smoothies etc med den.
Rätt äcklig. Funkar nog just i smoothies och guacamole osv men testat den i sallad och pålägg och den smakar inte alls som vanlig avokado. Kan dock inte minnas hur den skiljer sig men valde att inte köpa den igen för det var inte gott
Ingen hit. Smakar inte likadant alls.
Tumme ner. Avocado verkar inte fungera att frysa.
Den avocado man kan ta för plocksallad i salladsbaren har varit fryst och är inte kul. Smakar inte Avocado alls.
Jag tycker att den duger i guacomole som man ändå smaksätter med annat, men instämmer i att den inte är någon höjdare.