Vad kan jag laga på...?
Hej!
Jag önskar smarriga tips på vad jag kan laga med följande styckningsdelar:
- fläsklägg/skank
- skinkstek (med ben i och svål på)
Hej!
Jag önskar smarriga tips på vad jag kan laga med följande styckningsdelar:
- fläsklägg/skank
- skinkstek (med ben i och svål på)
Kokt fläsklägg med rotmos är väl det mest klassiska. Kola köttet lääänge i en stor gryta, med lite morot, lök, peppar och lagerblad.
Kokt fläsklägg med rotmos är väl det mest klassiska. Kola köttet lääänge i en stor gryta, med lite morot, lök, peppar och lagerblad.
Jag brukar skära bort svålen, men det är kanske en smaksak bara? Tid beror på storlek men kanske 1,5-2 timmar.
Jag brukar skära bort svålen, men det är kanske en smaksak bara? Tid beror på storlek men kanske 1,5-2 timmar.
Jag brukar skära bort svålen, men det är kanske en smaksak bara? Tid beror på storlek men kanske 1,5-2 timmar.
Åh, jag antar att det är jag som är konstig i det här fallet då. Jag älskar fläskkött som är salt och magert. Samma med julskinka, jag vill ha den så torr att skivorna trillar i bitar - feta och sladdriga skivor går bort =)
Oavsett om du kokar med eller utan svål så brukar den tas bort vid servering :) Som du säger... knaprig är gott, kokt ingen höjdare.
Åh, jag antar att det är jag som är konstig i det här fallet då. Jag älskar fläskkött som är salt och magert. Samma med julskinka, jag vill ha den så torr att skivorna trillar i bitar - feta och sladdriga skivor går bort =)
Oavsett om du kokar med eller utan svål så brukar den tas bort vid servering :) Som du säger... knaprig är gott, kokt ingen höjdare.