Hur äter du fil & flingor
Hur går det till hemma hos er?
Hur går det till hemma hos er?
Alltid fil först och sen flingor. Fast äter jag mjölk och flingor gör jag tvärtom.
flingor på filen. och bara lite i taget, det får inte bli geggigt.
Om i tallrik så filen först och sen flingorna och så ska det ätas på en gång! Jag avskyr kletiga flingor. Om i glas så oftast utan flingor men ibland med flingor där också. Samma princip dock, inga blöta flingor. Det hör blir ibland ett problem eftersom jag egentligen föredrar mjölk och då blir flingorna blöta och geggiga så fort ;-(
Var för sig =P
Häller filen sen flingorna och sen äter jag det när det har blivit geggigt och mjukt. :):)
Vill inte alls ta bort fokus från denna tråden, men måste bara fråga.
Hur gör ni som har marmelad och ost på mackan??
Marmeladen ovanpå eller under?
Först fil, sen flingor. Därefter rör jag ihop det och låter det "jäsa" några minuter innan jag börjar äta.
Resultatet verkar stämma bra överens med mina observationer. Av de frukostsällskap jag haft under åren har jag inte observerat någon mer än mig själv som lägger flingorna i botten av tallriken.
Tack för svaren
Filen först ju så att man ser vilken mängd man tar.
inte alls då fil är skitäckligt!
Bregott, sen ost, sen marmelad. Dom få gånger jag lägger marmelad på smörgåsen vill säga
Först fil, sedan flingorna. Vill ha dem krispiga så det gäller att äta fort :)
Jag har blåbärssoppa i filen om jag skulle köpa fil... =)