Margarin alt smör ?
Förklara för en oinvigt mat och bakintresserad skillnaden är ni snälla !
Samt varför man skall använda det ni förespråkar.
Förklara för en oinvigt mat och bakintresserad skillnaden är ni snälla !
Samt varför man skall använda det ni förespråkar.
Smör är en naturlig produkt gjord på grädde.
Margarin är en ren industriprodukt med en hel del kemikalier.
bildgoogla "smör vs margarin" så får du se skillnaden!
Kommer aldrig mer använda margarin!
Smör är myyycket godare att använda, i alla lägen.
Livsmedelsverket rekommenderar margarin men resten av Sveriges befolkning skyr margarin som pesten.
OK !
Margarin verkar vara väl processad och som sagt kunna innehålla palmolja.
Steker ni även i Smör ?
Oavsett vad man tycker om tillverkning och innehåll är smör mycket godare! Steker självklart i det också förutom bakar.
När det kommer till margarin så börjar man gräva i fakta och hälsoeffekter och källor så blir man föga förvånad. Vad ligger till grund vem har utfört testerna? Ja det blir ett mörker.
Smör säger jag, förlitar mig på att jag får i mig en bättre produkt och dessutom tycker jag allt blir godare med smör.
Smör till både stekning och bakning. Godare och naturligare.