Ditt absolut bästa tips för att få till det lilla extra inom matlagning!
Jag börjar lite så kan ni väl fortsätta?
Jag steker sällan igenom kött jag tillagar helt utan låter det alltid vila klart under ett lock eller liknande. Detta gör mina fläskkotletter möra och fina säger många till mig :)
För att lyxa till potatismoset ibland så tar jag mindre mjölk/smör och tillsätter istället vitlök/örter mjukost! Enkelt och får det hela att verka lyxigare! Ett annat tips med moset är att använda creame fraige eller gräddfil för att få en fräschare smak på moset!
Sista tipset är, majonäs+creamfraige+salt+peppar är grunden för många goda röror :) Kan bli tex potatissallad, gubbröra, släng i en fruktsallad så blir det mimosa m.m m.m! :D
Er tur!
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-01 11:41
Tänkte kanske man kunde lägga till ännu en grej:
Man kan vara klimatsmart genom att inte slänga mat. Och dessutom är du ju ekonomisk om du kan återanvända mycket!
Detta kan gälla rester;
så hur hanterar ni olika sorters rester från dagen/dagarna innan?
Eller mat som inte längre ser attraktiv ut som bruna bananer (kan bli bananbröd tex, eller bananpaj)är ett exempel!
Har du något liknande som du brukar göra?