• mallis80

    Tips på barnvänlig camping med campingstugor

    Har redan börjat fundera på sommarsemestern{#lang_emotions_cool} Vi har funderat på campingsemester, vi är dock inte riktiga campingmänniskor så vi letar efter campingstuga med toalett och dusch :) Vi har också önskemål om att det skall var en camping med mycket aktiviteter för barn såsom pool,minigolf,lekplats,gärna närhet till sjö/hav m.m. Önskar också att campingen ligger i närheten av någon större anläggnig typ Kolmården,Liseberg eller liknande.

    Så hjälp oss nu alla, kom med förslag!!!Tack på förhand!

  • Svar på tråden Tips på barnvänlig camping med campingstugor
  • Jenny26

    Stenåsabadets Camping på Öland har stugor. Det är dom nybyggda stugorna som har dusch och toa och är så fina. Ligger precis vid stranden, minigolf, kor precis brevid och nära till Ölands djurpark.
    Vi trivdes jättebra där och ville knappt hem


    ♥ Ebba, världens underbaraste flicka ♥
  • aquamarin

    Vi var på Talluddens camping på Öland förra sommaren. Var jättebra, med pool, lekplats, minigolf, precis vid havet, nära Ölands djurpark samt jättefina stugor.

  • 6barnsmamman

    Åh vad bra, jag vill oxå ha tips!! Vi är en stor familj, 2 vuxna 6 barn så vi behöver en stor campingstuga.... Skulle nog vilja åka norrut i Sverige i år. Gärna med möjlighet till fiske i närheten o andra aktiviteter förstås! Hoppas ni har många bra ideer! Kram Eva

  • Kitty82

    va på Öland förra året och åkte förbi en camping som verkade kanon! Böda sand tror jag den hette. Dom verkade ha allt, massa barnaktiviter, mini-livs, restauranger mm. Den låg oxå precis bredvid en jättefin sandstrand där vi va och badade!

  • mallis80

    Tack för alla tips, tar gärna emot fler tips, gärna i närheten av Göteborg

  • Kodia
    mallis80 skrev 2010-01-20 21:49:48 följande:
    Tack för alla tips, tar gärna emot fler tips, gärna i närheten av Göteborg
    http://www.liseberg.se/sv/hem/Boende/Stugor/

    I regel är det enkelt att hitta tips om man går in på hemsidorna till de anläggningar man vill besöka, där brukar det finnas länkar. Astrid Lindgrens värld är ju också trevligt, men kanske bättre att vänta ytterligare något år, tills han är lite äldre? Iaf finns det länkar till boende på alv.se
  • sjuttiofyran

    Daftö feriecenter utanför Strömstad. Massor med aktiviteter, pool mm. Fina stugor! Ligger nog drygt en timme från G-borg dock.

Svar på tråden Tips på barnvänlig camping med campingstugor