äggallergi hur panera ni fisk?
Hej äggallergi hur panera ni fisk provat endel olika saker istället för ägg men får inte paneringen att sitta kvar när jag steker. Vad har ni isället?
Hej äggallergi hur panera ni fisk provat endel olika saker istället för ägg men får inte paneringen att sitta kvar när jag steker. Vad har ni isället?
Hej, e inte allergisk, men har jobbat lite me d, och enklast är väl att bara doppa i mjöl el äggfri ströbröd, o sen för att paneringen ska sitta kvar, så får man steka helt klart på varje sida innan man försiktigt vänder, eller panera och sen steka i ugnen kansek,, hoppas du får något bra tips, d e inte lätt =)
Prova med att trycka ner fisken i grahamsmjöl. Eller engelsk panering: mjöl, mjölk, mjöl.
Eller gör en frityrsmet. Finns färdig mix i de flesta asiatiska butiker, bara att blanda ut med vatten.