Hjälp! Vad blir fel med min kladdkaka??
Min Granne bakar de godaste kladdkakorna i universum: De får som en liten tunn skorpa som är knaprig och ljus ovanpå och sen är den alldeles rinnig i mitten *mumsa*
Igår fick jag receptet:
2 ägg + 3 dl socker vispas lätt
Häll i 1,5 dl mjöl, 4msk kakao, 2 tsk vaniljsocker, 100g smält smör, 1 tsk salt
Grädda i 175 grader i 35 minuter..
Resultatet av min kaka blev en äcklig sockerkakskonsistens kaka som vare sig hade den fina skorpan ovanpå eller det rinniga i mitten!
Hon bakade en en timme innan mig med samma recept och hennes blev perfekt!
Vad kan vara skillnaden?
Kan det vara att det är olika mjöl?
Olika ugnar? Ska jag sänka temp i min eller ta ut den tidigare? Men jag vill ju så gärna ha den där knapriga skorpan överst..
Fattar inte vad som blir fel..
Kan ingen annan provbaka receptet och se om ni får den bra?
Jag drömmer ju för sjutton om kladdkaka *Gravid och har cravings efter kladdkaka.. den PERFEKTA kladdkakan..*