Martin Erikssons bild med dottern skapar reaktioner
Martin Erikssons bild med dottern skapar reaktioner - Foto: Foto: STELLA Pictures/Daniel Bengtsson, STELLA Pictures/Ida Åkesson

Starka reaktioner efter E-types bild med dottern: ”Wow”

Martin ”E-Type” Eriksson har fullt upp med sommarens turné. Men mellan spelningarna kommer han hem för att umgås med familjen – en stund som fastnade på bild.


Under våren 2022 kom det fram till artisten Martin ”E-Type” Eriksson, 58, och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 40, var ett par. 

“Jag har verkligen träffat kärleken”, berättade artisten för Expressen vid tiden. “Det tog tid, som fan. Jag är väldigt lycklig i mitt privatliv i dag.”

Knappt ett år efter att paret gick ut med sin relation fick de sitt första gemensamma barn, dottern Izadora. Melinda hade tre biologiska barn sedan innan och två fosterhemsplacerade – vilket gjorde nytillskottet till det sjätte i ordningen. 

– Det är helt fantastiskt och det blir bara roligare och roligare. Nu har jag successivt också lärt känna våra två familjehemsplacerade barn. Det är också helt nytt och jag börjar nu bli en person som är viktig för dem. Det är så fint att få den belöningen när man lägger tid och energi på dem, sa Martin i en intervju med Aftonbladet om första tiden som pappa. 

Bara några månader efter dotterns födsel gifte sig Melinda och Martin med en spektakulär ceremoni i Vadstena kyrka. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Melinda Jacobs (@missmelinda_j)

E-Type ångrar att dottern blivit offentlig  

När dottern Izadora föddes blev hennes ankomst väldigt uppmärksammad. Hon blev de facto offentlig innan hon ens sett dagens ljus. Endast en vecka gammal gjorde hon sitt första tv-framträdande, när Martin, Melinda och lilla Izadora var med i  TV4:s ”Efter fem” på länk. 

Sedan dess Izadora fortsatt dyka upp i flera offentliga sammanhang, hon är ofta med sin mamma på events och andra tillställningar. 

Martin känner sig dock lite skeptisk till att hon blivit offentlig så tidig i livet, han menar att hon borde fått ta det beslutet själv när hon blivit tillräckligt gammal. 

– Ja, det gick ju så fort där så jag hann ju egentligen inte avgöra vad jag egentligen känner. För hon borde få välja själv när hon fyller 18 om hon vill vara kändis eller inte liksom. Men jag vet inte, med våra liv blir det ju nästan omöjligt att hon inte är med. Och då blir det ju också fel om hon då skulle sitta hemma med barnvakt när vi är ute och jobbar, har han tidigare sagt till  Hänt

Starka reaktioner efter nya bilden med dottern 

Under sommaren är E-Type ute på turné, men när han är hemma i Vadstena spenderar familjen all tid de kan tillsammans. 

Nyligen delade Martin med sig av en av sommarens höjdpunkter på Instagram. 

”Vilken sommar! Ett pärlband av fantastiska spelningar över hela vårt vackra land och sedan få komma hem till det här. Stoltare kan man inte bli! Tack alla underbara konsertbesökare och tack älskade Melinda, du borde bli fotograf. Också.”, skriver Martin till bilden på honom och dottern. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av E-type (@etype_official)

Bilden möts av starka reaktioner från följarna. 

”Wow så vacker bild!”

”Så fint. Skulle ramas in och sättas upp på väggen.”

”Så fin bild på er.”

”Åh vilket underbart foto. Pappa och dotter.”

”Underbart foto. Härlig familj. Njuut.”

”Underbar lycka i bilden. ”

/
/
stats