Lotta Engbergs avslöjande om graviditeten
Lotta Engbergs avslöjande om graviditeten - Foto: SVT, STELLA Pictures/Tommy Holl

Lotta Engbergs avslöjande om graviditeten – orden inför alla

Lotta Engberg har två vuxna döttrar. När hon medverkade i ”Doobidoo” gjorde hon ett nytt avslöjande om graviditeten.


I fyra år har Lotta Engberg, 61, och doktor Mikael Sandström, 66, varit ett par. Efter att Lotta öppet uttryckt sitt intresse för överläkaren i Aftonbladet, bjöd han ut henne på en dejt – och resten är historia. 

– Det är en fröjd att leva med en människa som Mikael. Han har tagit fram sidor hos mig som jag inte visste fanns. Vi har det jättebra. Det är så dynamiskt och levande med mycket diskussioner och samtal. Vi är väldigt kära i varandra och håller fortfarande på att retas. Det är otroligt härligt och lite töntigt, har Lotta tidigare beskrivit relationen till Aftonbladet

Därför vill Lotta inte gifta sig med Mikael  

Lotta och Mikael verkar vara uppöver öronen förälskade i varandra. Idag bor de i en stor villa i Göteborg och på sin fritid spenderar de gärna sin tid på olika golfbanor runt om i världen, umgås med alla barn och barnbarn och unnar sig god mat och dryck. 

Men några bröllopsplaner verkar det inte finnas. Lotta menar att de har det så bra som det är. 

– Nej, vi ska inte gifta oss. Det är så bra som det är nu. Dessutom lever vi som att vi är gifta så det är ingen skillnad, sa Lotta till tidningen. 

Lotta och Mikael har varit tillsammans sedan 2020. Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson

Lotta Engbergs avslöjande om graviditeten 

Lotta Engberg har två döttrar från äktenskapet med saxofonisten Anders Engberg. De båda döttrarna, Malin och Amanda , är i dag i 35-årsåldern i dag, har valt ett liv utanför offentligheten. Även Mikael Sandström har två vuxna barn, Marcus och Mimmi

Nyligen tävlade Lotta tillsammans med Edvin Törnblom i ”Doobidoo” där de möter artisterna Boris René och David Lindgren. I programmet visar programledaren Lasse Kronér upp ett klipp ur arkivet på alla tävlande, och Lottas video går hela vägen tillbaka till 1987.

– Jag tycker den här videon är så rolig så jag är tvungen att visa den. Det är så himla roligt, ja du fattar själv, säger Lasse till Lotta i programmet. 

Klippet är musikvideon till ”Boogaloo”, eller ”Fyra Bugg & en Coca Cola” som originallåten egentligen heter. På grund av att det inte får förekomma reklam i ”Eurovision song contest”, var låten tvungen att byta titel inför den stora internationella tävlingen. 

– Har du tänkt på nånting när du ser den här? Nej, det har du inte? Jag är bara i närbild! säger Lotta.

– Du var jättegravid? frågar Lasse.

– Jag var så höggravid så jag håller på att spricka!, säger Lotta. 

Lotta Engberg i musikvideon till ”Boogaloo”. Foto: SVT
/
stats