Sofia Ståhl om tuffa tiden med Tareq – ärliga orden: ”Mycket begärt...”

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar barn ihop. Nu talar Sofia ut om den tuffa tiden paret gått igenom. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn.

Nyligen kom det glädjande beskedet att hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, väntar sitt första gemensamma barn ihop. Båda har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen, som nu ska få ett litet syskon. 

Sofias har tidigare sagt att paret inte tänkt skaffa ett gemensamt barn, men i och med deras kärlek så började även längtan efter et gemensamt barn att växa sig fram. På sin blogg beskriver hon känslan: 

”Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”

Tareqs avslöjande om könet 

Till Aftonbladet har Tareq Taylor berättat om känslorna att de väntar tillökning. 

– Men det är jättekul och vi är superglada och tycker det är fantastiskt roligt. Barn är ingenting man kan beställa på posten. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Vi blev väldigt lyckliga när vi fick ett positivt besked, säger han till tidningen och förklarar att graviditeten var planerad:

– Det är klart vi har pratat om barn och velat det här. Vi har självklart önskat att vi skulle kunna bli gravida och det är jättekul att det blev så.

Graviditeten har kommit halvvägs och bebisen väntas komma någon gång under början på 2025.  Men om det blir en pojke eller flicka är inget de vet ännu, men de planerar att ta reda på det. 

– Jag tog inte reda på det förra gången, utan höll mig från det. Men nu kommer jag unna mig det. Det är i alla fall tanken och något vi är överens om, säger Sofia varpå Tareq flikar in:

– Det är ju lite kul. Men det har ingen betydelse om det är en pojke eller flicka så länge barnet är friskt. Men det är skoj att veta och man kommer ju ändå få reda på det sedan.

Sofia om bråken med Tareq 

Sedan graviditetsavslöjandet har Sofia uppdaterat sina läsare om hennes känslor och hur hon har mått och mår i dagsläget. 

I ett inlägg beskriver hon hur jobbigt det var under det första veckorna när kroppen vande sig med alla hormoner. Hennes dåliga mående gick också ut över relationen med Tareq. 

Var helt slut, hade en del humörsvängningar och liksom taggig mot Tareq som jag aldrig är annars. När kroppen landat i att ah nu är vi gravida så det bakas så kom några veckor med illamående och fortsatt trötthet men i övrigt rätt bra.”, skriver hon på bloggen

Hon fortsätter beskriva sitt mående:  

”Inte mitt piggaste och gladaste men det är mycket begärt i den omställningen.”