Sigrid Bernsons bröllopslycka med Robin – bilderna visar: ”Så mycket kärlek”

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par sedan 2019. Nu visar de upp bröllopslyckan. 

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par i fem år.

Proffsdansaren Sigrid Bernson är sedan 2019 tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Paret dansade ihop i ”Let's dance” och under säsongens gång utvecklade duon sin relation till något mer än bara en vänskaplig sådan. I december samma år gick Robin och Sigrid ut med att de är ett par.

De bor ihop i Vallentuna och har ett barn ihop, sonen Viggo. Robin Bengtsson har även sonen Wille från ett tidigare förhållande. 

Sigrid och Robin träffades under Let's dance 2019.

Sigrid om Robins stöd

Efter Sigrids genombrott i ”Let's dance” fick hon massvis med jobbförfrågningar och hon hade många bollar i luften. Jobbet var hennes hobby och hon jobbade mer än vad psyket orkade. Strax efter att Sigrid och Robin dansat i ”Let's dance” började stressen började ta ut sin rätt och hon fick veta att hon var utbränd. 

– Han har betytt jättemycket för mig under hela den här resan. Dels för att han vågade satsa på oss när jag var så dålig, och för att han aldrig uttryckte oro, utan hela tiden sa ”när du blir bättre”. Inte ”om”, som man tänker själv. Han har ställt upp villkorslöst, har Sigrid sagt om Robins stöd för Aftonbladet

Paret tog sig igenom den tuffa tiden och idag mår Sigrid bra och 2022 välkomnade de sonen Viggo. 

Läs mer: Sigrid Bernson om svåra kampen – talar ut om aborten: ”Bara grät”

Sigrid och Robins visar upp bröllopslyckan 

Familjen har njutit av den svenska sommaren och spenderat många av sommarens lata dagar på båten. 

Men nyligen packade paret sina väskor för att bege sig mot varmare breddgrader. Men det var inte bara semester för Sigrid och Robin. Deras vänner skulle nämligen gifta sig! 

”En otrolig helg fylld av så mycket kärlek. Tack Victoria och Martin för en episk bröllopshelg och för att vi fick dela den här vackra stunden med er! Ni är magiska! Love youu!!” 

MISSA INTE: 

Vilket är Sveriges längsta ord? Här är svaret

Allt om Björn Gustafsson: Flickvän, längd och barn