Pernilla Wahlgren råkar avslöja gästlistan på bröllopet: ”Fick följa med”

Snart går årets mest hypade bröllop mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer av stapeln. På Instagram råkar Pernilla avslöja en del av gästlistan till festligheterna.

Den 13 september gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer igen.

Den stora dagen är snart kommen, den 13 september gifter sig Pernilla Wahlgren med sin Christian Bauer igen – denna gång blir det en stor fest med alla vänner och familj. 

Brudparet landade i soliga Marbella under måndagen och laddar upp för fullt inför helgens festligheter. Under veckan har fler och fler familjemedlemmar tillkommit till Casa Piña, bland annat Pernillas lillebror Linus Wahlgren

Christina Schollin avslöjade datumet 

De senaste säsongerna av ”Wahlgrens värld” har bestått en hel del av planering inför bröllopet, tittarna har fått följa med på planeringsmöten och när paret besöker platsen de ska gifta sig på. Men ändå har Pernilla varit sparsam med detaljer inför den stora dagen. 

Det var nämligen hennes mamma Christina Schollin som avslöjade vilket datum bröllopet går av stapeln

– Han tyckte inte om att missa en stor fest, och särskilt inte en sån här fest som Pernilla och Christian kommer att bjuda på i Marbella den 13 september. Så på ett eller annat sätt så kommer han att vara närvarande, och jag kommer att åka dit. Och det blir en stor glädjefest, sa Christina nyligen i ”Nyhetsmorgon”. 

Pernilla Wahlgren avslöjar gästlistan

När Pernilla och Christian landade i Marbella, delade den blivande bruden med sig av lättnaden att klänningen inte försvann under flygresan. 

Så har man äntligen landat i Casa Piña, och laddar upp batterierna inför det som komma skall..!Drog en lättnadens suck när resväskan med brudklänningen kom åkandes på bagagebandet! Hade varit jobbigt att bli av med den..!”, skriver hon och fortsätter: 

”Bordsplaceringen hann vi inte klart med hemma, så den fick följa med i packningen (se bild 4). Bröllopsveckan börjar nu….!” 

Och bilderna på bordsplaceringen avslöjar några personer som kommer närvara på den stora festen. Magnus B, Jocke och Kicki är några av namnet som avslöjas. 

Bilden avslöjar en del av gästerna på bröllopet.

MISSA INTE: 

Mall till bröllopstal – stor guide med exempel

Få gästerna att skratta: Toastmaster-tips för att skapa roliga spex på bröllopet

Allt om Emil Henrohn: Partner, Tiktok, längd och pengar

Vintertid 2024: När är det dags att ställa om klockan?