Här syns Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med nyfödde sonen – se bilderna

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny blev nyligen föräldrar till en son. Nu syns de promenera runt på New Yorks gator tillsammans.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård blev nyligen föräldrar till en liten son.

Relationen mellan skådespelarna Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 43, hölls länge bakom rampljuset. Det var inte förrän journalisten tillika poddaren Ann Söderlund, 50, satte lampan på relationen i ett avsnitt av sin podcast Inte din morsa, som den blev känd för allmänheten. Söderlund hade nämligen stött på Novotny och då påpekat det faktum att relationen mellan henne och Skarsgård inte är allmänt känd.

"Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt", berättade Ann Söderlund att Tuva Novotny sagt om relationen.

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny fick barn 2022

Men i fjol blev det, oavsett om det varit avsiktligt eller ej, svårt att hålla relationen hemlig längre. Då blev skådespelarparet nämligen föräldrar till en liten son.

Detta kom på tal när Alexander Skarsgård blev intervjuad av Entertainment Tonight nyligen, då den nyblivne pappan blev gratulerad för nytillskottet.

Här syns Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med sin son

Då varken Alexander Skarsgård eller Tuva Novotny är särskilt aktiva på sociala medier har parets fans inte fått se några bilder på bebisen. Däremot har familjen setts promenera på New Yorks gator, och då blivit fångade på bild.

Alexander Skarsgård syns tillsammans med sin nyfödde son.
Tuva Novotny syns bära sitt och Alexander Skarsgårds barn.

Tuva Novotny har även en dotter född 2007 från en tidigare relation.